Ekonomi Turkcell’den akıllı cep’te uzun soluklu kampanya

Turkcell’den akıllı cep’te uzun soluklu kampanya

02.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Turkcell, akıllı cep telefonu modelinde iddialı bir kampanya başlattığını duyurdu.

Turkcell’den akıllı cep’te uzun soluklu kampanya

Pazartesi günü başlayıp yıl sonuna kadar devam edecek olan kampanya, üç ay sürecek ve Huawei, Samsung, LG, HTC, Turkcell, Nokia, Sony ve Blackberry’den dokuz farklı model, peşin ödemelerde yüzde 36’lara varan indirimlerle satılacak. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, “Yeni kampanyamız dahilinde müşterilerimiz hem çok cazip koşullarla akıllı telefon sahibi olabilecek hem de kendilerine akıllı telefon deneyimini bir an önce yaşayabilmeleri için armağan ettiğimiz bedava internetin keyfini çıkaracaklar” dedi.
Turkcell MaxiPlus5, Samsung Galaxy Y, Samsung Galaxy Mini 2, Nokia 500, Blackberry Curve 9380, HTC ChaCha, Sony Xperia Tipo, LG Optimus L3, Huawei Ascend Y100 kampanya dahilinde yer alan akıllı telefonlar arasında bulunuyor.
Kampanya ile akıllı telefon sahibi olan tüm Turkcell’liler en popüler mobil servisler içinde yer alan Turkcell TV ve GollerCepte’den 1 ay boyunca ücretsiz yararlanacak. Ayrıca Türkiye’nin en geniş yasal müzik arşivine sahip olan Turkcell Müzik’ten diledikleri 50 şarkıyı da 1 ay boyunca ücretsiz olarak indirebilecekler.