Ekonomi Türkiye'nin çalışanına ve insana yatırım yapan sitesi Patırtı.com

Türkiye'nin çalışanına ve insana yatırım yapan sitesi Patırtı.com

15.03.2019 - 15:53 | Son Güncellenme:

Patırtı.com 2013 yılında Muğla’da kurduğu tesisle çalışanına verdiği önemi gösterirken, sosyal sorumluluk kampanyaları ile dezavantajlı vatandaşlara verdiği destekle ,insanı ön plana alarak sektöre örnek olmaya devam ediyor.

Türkiyenin çalışanına ve insana yatırım yapan sitesi Patırtı.com

2013 Yılında tek bir kişinin çabası ile Muğla’da E.Ticaret hayatına giren Patırtı.com, 2019 yılında 156 çalışanı ile istihdam yaratarak büyümeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Genç bir şirket olmasına rağmen,similar Web. Verilerine göre ,tekstil kategorisinde ilk 10’da yer almayı başaran Patırtı.com, kendi konusunda önemli isimlerden biri olmayı başardı.

Muğla’da kurulan 6000 metrekarelik kapalı alanlı internet satış mağazası ve depo içeren Patırtı.com binası,çalışanların mutluluğu ön plana alınarak tasarlandı. Modern aletlerle donanımlı spor salonu, çocuklu çalışanlar için özel bakıcılı çocuk odası yanında bilardo, masa tenisi gibi çalışanların hobilerini destekleyen geniş dinlenme alanı ile çalışanlara verilen önemi gözler önüne seriyor.

Patırtı.com çalışanlarının % 70’i kadınlardan oluşmaktadır. Başta şiddet görmüş, suça yönelmiş ve sığınma evlerinde olan kadınları iş ve meslek sahibi yapmayı hedefleyen ‘’Ege’nin İncisi” projesi kapsamında, Patırtı.com 18 dezavantajlı kadına önce eğitim daha sonra iş imkanı verilerek kadına ve insana yatırımın önemini vurgulamaktadır.