Ekonomi TÜSİAD’ın yeni yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı

TÜSİAD’ın yeni yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı

22.01.2015 - 15:32 | Son Güncellenme:

TÜSİAD’ın 45. Olağan Genel Kurul toplantısında yapılan seçimlerde belirlenen yeni Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Konseyi’nde görev dağılımı yapıldı.

TÜSİAD’ın yeni yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı

TÜSİAD’dan yapılan açıklamaya göre, 45. Olağan Genel Kurul gündemi kapsamında TÜSİAD’ın yeni Yüksek İstişare Konseyi Başkanı ve Divanı, Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Haysiyet Divanı asil ve yedek üyeleri seçimi yapıldı. Genel Kurul’da seçilen yeni Yönetim Kurulu, kendi arasında yapmış olduğu seçim sonucu, Başkanlığa Cansen Başaran-Symes’ı, Başkan Yardımcılığı görevlerine Sedat Şükrü Ünlütürk ve Ali Y. Koç’u, Sayman üyelik görevine ise Murat Özyeğin’i getirdi.

TÜSİAD’ın Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanlığı görevine ise Tuncay Özilhan seçilirken Başkan Yardımcıları Arzuhan Doğan Yalçındağ, Ümit Nazlı Boyner, Ömer Aras ve Ahmet Agah Uğur oldu.

Toplantı sonucu belirlenen 2015-2016 Dönemi TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri, Yüksek İstişare Divanı, Denetleme Kurulu, Haysiyet Divanı Asil ve Yedek Üyeleri şöyle sıralandı:

Haberin Devamı

TÜSİAD YÖNETİM KURULU

Başkan Cansen Başaran–Symes

Başkan Yardımcısı Sedat Şükrü Ünlütürk

Başkan Yardımcısı Ali Y. Koç

Sayman Üye Murat Özyeğin

Üye İsmail Hasan Akçakayalıoğlu

Üye Metin Akman

Üye Bahadır Balkır

Üye Memduh Boydak

Üye Esin Güral Argat

Üye Simone Kaslowski

Üye Mehmet Nurettin Pekarun

Üye Agah Mehmet Tara

Üye-Genel Sekreter Zafer A. Yavan

TÜSİAD YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ (2015-2016 DÖNEMİ) Erol Bilecik, Dilek Yardım, Orhan Turan, Ali İhsan Yeşilova, Gönenç Gürkaynak, Halil Cem Karakaş, Batu Aksoy, Enis Güner, Levent Akgerman, Turhan Turhangil, Hüseyin Murat Akın ve Pelin Akın.

TÜSİAD YÜKSEK İSTİŞARE KONSEYİ DİVANI Başkan Tuncay Özilhan Başkan Yardımcısı Arzuhan Doğan Yalçındağ Başkan Yardımcısı Ümit Nazlı Boyner Başkan Yardımcısı Ömer Aras Başkan Yardımcısı Ahmet Agah Uğur Sekreter Yavuz Canevi Sekreter Zekeriya Yıldırım

Haberin Devamı

TÜSİAD DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER Şefika Pekin Mustafa Sayınataç Mehmet Gün

YEDEK ÜYELER Hüseyin Gürer Hamdi Say Baturalp Candemir

TÜSİAD HAYSİYET DİVANI ASİL ÜYELER Mehmet Şuhubi Cem Duna Feyhan Yaşar

YEDEK ÜYELER Emin Ergin Yılmaz Argüden Ahmet Dördüncü