Ekonomi Ünlü yıldızlara seyirci şoku

Ünlü yıldızlara seyirci şoku

01.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Velvet Villains Vestival’ kapsamında önceki akşam Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşen konserde İnna, Ne Yo ve 50 Cent gibi dünyaca ünlü yıldızlar sahne aldı.

Ünlü yıldızlara seyirci şoku


İki gün devam edecek festival havasındaki konserlerin ilk gününde açılışı İnna, Ne Yo ve 50 Cent yaptı. Katılımın beklenenden az olduğu konserde sahneye çıkan ilk isim şarkıcı İnna oldu.
İnna birbirinden güzel şarkılarını seslendirdiği konserde, Ebru Gündeş’in ‘Çingenem’ adlı şarkısının nakarat kısmını Türkçe söyleyince sevenlerinden büyük alkış aldı. Yaklaşık bir saat boyunca sahnede kalan İnna, sevenlerine Türkçe teşekkür ederek sahneden ayrıldı.
Saat 23.00’ü gösterdiğinde rap müziğinin dünyaca ünlü starı 50 Cent, kalabalık ekibiyle birlikte gecenin finalini yaptı.

Bilet fiyatları etkiledi
Amerika’da 45 milyon albüm satışıyla en çok satanlar listesinde yer alan 50 Cent, sahneye adım atmasıyla hayranlarından gördüğü inanılmaz sevgi karşısında kısa süre şaşkınlık yaşadı. 50 Cent, sevilen parçalarını seslendirerek hayranlarına unutulmaz bir final yaşattı. Bilet fiyatlarının yüksek oluşu konsere ilginin az olmasına neden oldu. 170. TL’den başlayıp 725 TL’ye kadar yükselen bilet fiyatları nedeniyle konser alanının yarısından fazlası boş kaldı.