Ekonomi Vazo Kule’de teslim zamanı

Vazo Kule’de teslim zamanı

23.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

DAP Yapı’nın, eski Hitit vazosundan ilham alarak tasarladığı “Vazo Kule”de daire ve ofislerin teslimatlarına başlandı. Vazo Kule, 289 rezidans ve 99 home office’den oluşuyor.

Vazo Kule’de teslim zamanı

2014-2015 yılında Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “European Property Awards”ta “Ticari Yüksek Katlı Yapı” alanında birinciliğe layık görülen Vazo Kule’de ofisler, istenilirse birleştirilerek daha büyük metrekarelere de dönüştürülüyor. Projede, lobi, danışmanlık, kat hizmeti, 7/24 özel güvenlik, yürüyüş parkurları, fitness merkezi, Türk hamamı, açılır kapanır 4 mevsim yüzme havuzu, mini alışveriş merkezi, kafeler, restoranlar, otopark ve helikopter pisti yer alıyor. Vazo Kule, ayrıca Home Ofis’te “VIP Asistan” servisiyle sekreter, yardımcı personel gibi ihtiyaçları kaldırarak 7/24 özel asistan, back office ve concierge hizmetleri sunuyor.

Haberin Devamı

‘5 yıldızlı otel gibi’

Teslimlerin başladığı Vazo Kule projesinin “5 yıldızlı otel konforunda” olduğunu anlatan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Projemiz, Ortadoğu’nun en büyük oteller zinciri Rotana ile yaptığımız işbirliği çerçevesinde otel konseptinde işletilmeye başlandı. 12 ülkede, 26 şehirde, 100’e yakın oteliyle yılda 5 milyon konuk ağırlayan Rotana, 300 bağımsız rezidansı, dileyenler için otel işletim sisteminde kiraya verecek. Böylece yatırımcıya ekstra kazanç fırsatı sunulacak. Kurumsal işletim sistemi sayesinde, daire sahipleri dilerlerse kendi yerlerini kiralayarak gelir elde edecek” dedi.