Ekonomi Vodafone abonelerine SMS ile Passolig fırsatı

Vodafone abonelerine SMS ile Passolig fırsatı

09.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Vodafone aboneleri artık kısa mesajla (SMS) Passolig Kart sahibi olabilecek.

Vodafone abonelerine  SMS ile Passolig fırsatı

Vodafone açıklamasına göre, Vodafone, Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla geliştirdiği yenilikçi hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek, tüm mobil ödeme ürünlerini tek çatı altında topladığı mobil ödeme ürünü Cep Cüzdan’la Vodafone aboneleri artık SMS ile hem Passolig Kart sahibi olabilecek hem de elektronik bilet kullanım sürelerini uzatabilecekler. Kullanıcılar, bununla birlikte 1000’i aşkın sitede yeni mobil ödeme hizmetini kullanılabilecek.

Yapılan işlemlerin bedelleri faturalı hat sahiplerinin faturalarına yansıtılırken, faturasız abonelerin de bakiyelerinden düşülecek. Böylece kullanıcılar kredi kartı ve nakit ödeme yapma ihtiyacı olmadan tuttukları takımın maçlarını stadyumda izlemeye devam edebilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, dünyada gittikçe önem kazanan mobil ödeme servisleri alanında Vodafone Türkiye olarak önemli çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Ülkemizde öncülüğünü yapmayı hedeflediğimiz dijital dönüşümün en önemli aşamalarından birinin mobil ödeme olanaklarının yaygınlaştığı bir topluma geçmek olduğuna inanıyoruz ve insanların hayatını kolaylaştıracak mobil ödeme altyapılarına yatırım yapıyoruz. Şimdi de hayata geçirdiğimiz ‘Cep Cüzdan’ ile mobil ödeme alanında yeni bir dönemi başlatıyoruz. Cep Cüzdan ile Passolig’i olmayan veya Passolig’i olup da elektronik bilet kullanım süresini uzatması gereken fakat kredi kartı kullanmak ve nakit ödeme yapmak istemeyen kullanıcılarımıza büyük bir kolaylık sağlıyoruz” dedi.