Ekonomi Vodafone’dan 3 cihaz alana 1 tane hediye

Vodafone’dan 3 cihaz alana 1 tane hediye

13.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Vodafone, Samsung ile güçlerini birleştirerek Vodafone İş Ortağım çatısı altında hayata geçirdiği “3 cihaz alana 1 cihaz hediye kampanyası” ile işletmelere önemli bir maliyet avantajı sağlıyor.

Vodafone’dan 3 cihaz alana 1 tane hediye

Vodafone’dan yapılan açıklamada Samsung’un pazardaki en geniş ürün yelpazesini sunan Yarına Hazır Cihazlar Platformu’nda yer alan akıllı telefonlardan diledikleri modelden 3 adet alan işletmelere, Samsung J2 hediye ediliyor.

31 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında, Vodafone’lu işletmeler tüm çalışanlarına son model akıllı telefonları en uygun ödeme seçenekleri ile alacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ, şunları kaydetti:

“Kurumsal abonelerimizin dijitalleşmesini hızlandırmak ve onları yarına hazırlamak amacıyla oluşturduğumuz “Yarına Hazırım Platformu” ile işletmelerin kurumsal çözüm ve teknoloji ihtiyaçlarını tespit ederek daha etkin çalışmalarını hedefliyoruz.
Bu kapsamda özellikle KOBİ’leri onlara ek mali yükümlülükler getirmeden dijitalleştirmek ve yarına hazırlamak için dünyanın en önemli akıllı cihaz üreticilerinden Samsung ile önemli bir iş birliğine imza attık.”