Ekonomi Yaza mobil hazırlık!

Yaza mobil hazırlık!

28.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Egzersiz, sağlık ve zayıflama mobil uygulamaları baharla beraber çok popüler hale geliyor. Attığınız adım, içtiğiniz su, nasıl uyuduğunuz, yemek listeniz, günlük egzersizlerinizi düzenleyebileceğiniz pek çok ücretsiz uygulama var

Yaza mobil hazırlık

Yaza mobil hazırlık
Baharla beraber kış kilolarından kurtulma yarışı başladı. Egzersiz, sağlık ve zayıflama uygulamaları bu dönemde çok popüler hale geliyor. Kaç adım attığınız, ne kadar su içtiğiniz, nasıl uyuduğunuz, yemek listeniz, antrenman planları, günlük egzersiz ve yapmanız gerekenleri gösteren tarzda pek çok mobil uygulama var. Bu uygulamaları kullanarak forma girebilirsiniz. Cep telefonlarının Samsung Health, Huawei Health gibi kendi ugulamaları var ancak amaç odaklı pek çok ücretsiz mobil uygulama bulunuyor. Android’de bu alandaki en popüler ve iyi uygulamaları sizin için derledik.

Haberin Devamı

Hareketi artırın

Nike+ Training Club: Dış mekan uygulamalarından biri. Fitness seviyesini artırmak isteyenler bunu kullanıyor. Uygulamadaki antrenmanları ve rehberleri keşfederek canlı derslere katılabilmeniz mümkün. Belirli bir antrenman türüne göre değil, güç, dayanıklılık ve hareket kabiliyeti çalışmalarına odaklanarak bir fitness deneyimi yaşatıyor. Rutinlerinizi de özelleştirebilirsiniz. Nike Trainer’ları ve sporcuları tarafından hazırlanan yeni antrenmanlar ve 15 dakikalık seçenekler var. Eğitici sesli ve görüntülü klipler sunuyor.

Yaza mobil hazırlık
Runtastic: Runtastic birçok sağlık ve fitness takip uygulaması sunuyor. Aktivite seçiminiz ne olursa olsun, onun için bir uygulaması var. Adım, bisiklet, kalp hızı, uyku, mekik, barfiks gibi farklı amaçlar için uygulamaları var. Koşu ve fitness aktivitelerini takip etmeyi sağlıyor. Runtastic uygulaması ile mesafe, süre, hız, yükselme, yakılan kalori ve diğer verileri takip edilebilirsiniz. Bu uygulamayla antrenmanlarınız sırasında müzik dinleyebilir, egzersiz ayrıntılarınızı sosyal ortamlarda paylaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Google Fit: Google’ın Android işletim sistemi için geliştirdiği bir sağlık izleme platformu. Birden fazla uygulama ve cihazdan verileri karşılaştırabiliyor. Adımsayar ve kalori ölçme özelliği var. Diğer fitness uygulamaları ile bağlantılı çalışıyor. Tüm aktiviteleri detaylı olarak raporluyor.

Ne kadar su içtiniz?

Su İçme Hatırlatıcısı: Size yeterince şu içmeniz gerektiğini hatırlatır. Düzgün sıvı alımı cildinizi sağlıklı tutar ve kilo vermenize yardımcı olur. Google Play Store’da bu alandaki en iyi uygulamalardan. Kendi bardağınızı düzenleyebiliyorsunuz, hatırlatma alabiliyor, içme alışkanlıklarınızı düzene koyabiliyorsunuz.

Yazıo: Ücretsiz kalori sayacı uygulaması ile yiyecek günlüğünü yönetebilir, aktvitelerinizi takip edebilir ve kilo vermenizi kontrol altında tutabilirsiniz. Kilo verme, kas geliştirme, kalori tablosu, egzersiz günlüğü gibi özellikleri içerisinde barındırıyor. Hedeflediğiniz kiloyu da girmenizin ardından uygulama sizden gün içerisinde yaptıklarınızla ilgili bilgi talep ediyor. Hedeflenen kiloya hedeflenen sürede ulaşabilmek için günlük olarak toplamda kaç kalori, kaç gram protein, kaç gram karbonhidrat ve kaç gram yağ tüketmemiz gerektiği konusunda sizi bilgilendiriyor. Ana ve ara öğünlerle ilgili bilgi veriyor.

Haberin Devamı

Yaza mobil hazırlık
Aletsiz evde çalıştırıyor

Ev Egzersizleri - Ekipmansız: Spor yapacak aletiniz mi yok? Bu uygulama tam size göre. Kendinizi fazla yormadan, spor salonuna gitmeden özel bir çalıştırıcı tutmadan bu uygulamayla forma girebilirsiniz. İstediğiniz kilo ve vücut yapısına ulaşmanız için gereken bütün hareketleri ve beslenme programını sunuyor. Uygulama karın kasları, göğsünüz, bacaklarınız ve kollarınız için egzersizler içeriyor. Tüm vücudu çalıştıran egzersizleri de var. Hepsi uzmanlarca tasarlanmış.

Yaza mobil hazırlık