Ekonomi Yeni doğum yapmış annelere ‘yeni doğan bebek servisi’

Yeni doğum yapmış annelere ‘yeni doğan bebek servisi’

20.07.2009 - 00:50 | Son Güncellenme:

Bankalar kredi kartı müşterilerinin her türlü ihtiyaçlarını kapsayan hizmetlerine her geçen gün bir yenisini ekliyor. Bunların içinde sağlık hizmetleri öne çıkıyor

Yeni doğum yapmış annelere ‘yeni doğan bebek servisi’

Garanti, kredi kartı sektöründe sayılarını artırmanın yanı sıra, var olan markalar arasında tercih edilmeye önem veriyor.
Garanti Ödeme Sistemleri’nin ürün ve hizmet gamında; Bonus Card ve Money Card’ın yanı sıra, kampanyasından taksit sayısına, kart ücretinden faizine kadar her özelliğini kart sahibinin belirlemesine imkân tanıyan Flexi var.
Garanti, en acil durumlarda müşterilerinin yanında olmak amacıyla Garanti Asistan’ı kurdu.
Banka müşterileri yolda kaldıklarında arabalarını çektirebilir, camları kırılırsa, anahtarları kaybolursa veya tesisat problemi yaşarlarsa rahatlıkla yardım alabiliyorlar.
Sağlıkla ilgili her tür ihtiyaçta da hizmet alınabilen Garanti Asistan’la, eve doktor, ambulans ya da uzman hemşire istenebildiği gibi yeni doğum yapmış anneler ‘yeni doğan bebek’ servisinden faydalanabiliyor.
Beyaz eşyadan seyahat firmalarına, rent a car firmalarından nöbetçi eczanelere ihtiyaç duyulan tüm telefon numaraları, tüm Türkiye’den Garanti Asistan aranarak öğrenilebiliyor.

Uygun fiyata araba kiralıyor
Garanti Uçuş Hattı üzerinden taksitle uçak bileti alınıyor, otel rezervasyonu yapılıyor, uygun fiyatlarla araba kiralanıyor. DVD, çiçek siparişi verilebiliyor, vale parking ve shuttle hizmetlerinden faydalanılabiliyor.
Garanti Bankası’nın kredi kartı müşterisi için organize ettiği ilginç hizmetler şunlar:
Ürdün’den kafeinsiz diyet kola temin etmek, keman dersi almak isteyene keman virtüözü bulmak, Almanya F1 pistinde Ferrari test sürüşü organize etmek, Brezilya Portekizcesi öğrenmek isteyene Brezilyalı eğitmen bulmak.