Cadde Ekrana veda ediyor... 'Oyunculuk yapılmaz'

Ekrana veda ediyor... 'Oyunculuk yapılmaz'

18.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

140 dakikalık dizi sürelerini eleştiren Perran Kutman, “Süreler böyle olduğu sürece yokum. Bu şartlarda oyunculuk yapılmaz. Bu dönem ekranda güzel kızlar moda” dedi.

Ekrana veda ediyor... Oyunculuk yapılmaz

‘Perihan Abla’, ‘Şehnaz Tango’ ve ‘Hayat Bilgisi’ gibi fenomen projelerde oynayan Perran Kutman, 140 dakika olan dizi sürelerini eleştirdi. Kale Outlet Center’da düzenlenen, ‘Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi’ fotoğraf sergisinde konuşan sanatçı, “Süreler böyle olduğu sürece yokum. Oyuncuya, yönetmene ve senariste yazık. Üç saat bir dizi için televizyon karşısında oturulmaz. O yüzden bu şartlarda oyunculuk yapılmaz.

Haberin Devamı

Bu dönem güzel kızların ekranlarda olması moda, pek ala da götürüyorlar işlerini ve demek ki oyuncuya ihtiyaç olmuyor. Gerçekten oyuncunun oyununu görmek isteyen kişiler, maalesef artık televizyonu ve dizileri seyretmiyor. İstatistikler var, reklam dahil 60 dakika dizi, 25 dakika da durum komedisi çekilir. Ben de mevcut şartlarda yer almak istemediğim için ekranlarda olmuyorum” diye konuştu.

‘Beni şaşırttılar’

2 bin 500 fotoğrafını görüp duygulanan Kutman, “İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Bu kadar duygusal fotoğraf sergisi beklemiyordum. Beni çok şaşırttılar” dedi.