Gündem Ekrem Pakdemirli kazada ağır yaralandı

Ekrem Pakdemirli kazada ağır yaralandı

21.10.2015 - 17:38 | Son Güncellenme:

ESKİ Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli, Manisa’nın Akhisar İlçesi’nde, başına traktörün yük kaldırmak için kullanılan parçasının çarpması sonucu ağır yaralandı.

Ekrem Pakdemirli kazada ağır yaralandı

Makine Mühendisi olan, ANAP dönemi Başbakan Yardımcılığı görevinde bulunan 76 yaşındaki Ekrem Pakdemirli, kendi üretimi traktör ekipmanı zeytin toplama aparatının tanıtımı için Akhisarlı zeytincilerle bir arayla geldi. Bugün saat 15.30’da, arazide aparatın tanıtımını yaptığı anda, Pakdemirli’nin başına, traktörün ’bom’ denilen kaldıracı aparatı çarptı. Yere yığılan Pakdemirli, ambulansla Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Pakdemirli’nin ameliyata alındığı belirtilirken, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker hastaneye gelerek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

EKREM PAKDEMİRLİ KİMDİR?

ODTÜ Makine Mühendisliği'ni bitirdi. Aynı okulda Master derecesi aldı. Londra Imperial College Üniversitesi'nde doktorasını tamamladı. DPT Müsteşar Yardımcılığı, 9 Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcılığı, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı, Başbakanlık Baş Danışmanlığı, Büyükelçilik, XVIII., XIX., XX. ve XXI. Dönem Manisa Milletvekili ile Ulaştırma, Maliye ve Gümrük, Devlet Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı yaptı.