Elazığ Elazığspor - Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından

Elazığspor - Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından

19.11.2016 - 19:32 | Son Güncellenme:

.

Elazığspor - Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Mersin İdmanyurdu’nu mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada önemli bir üç puan aldıklarını söyledi.
TFF 1. Lig’in 11. haftasında Elazığspor evinde ağırladığı Mersin İdmanyurdu’nu 3-0 mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın da teknik direktörü açıklamalarda bulundu.
Bir yıl sonra tekrar geldiği Elazığspor’da galibiyetle başlamakta dolayı çok mutlu olduğunu belirten Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, futbolcularının galibiyeti kendisine armağan ettiklerini söyledi.
“İyi bir futbol ve istediğim şekilde bir oyun akışı oldu”
Galibiyeti hak ettiklerini ve bunu tüm Elazığ’a armağan ettiğini aktaran Bektaş, "Bir hafta boyunca buna çalıştık ve çok güzel bir ortam var. Geçen süreçte silindikten sonra eklenen puanlar moral ve motivasyon oldu ama sonuçta geçen bir süreç var. Futbolcularımın zihnini nasıl temizleyip maça konsantre etmem gerektiyse o yönde çalışmalar yaptık. Başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bugün gerçekten iyi bir futbol ve istediğim şekilde bir oyun akışı oldu” dedi.
“Önemli bir 3 puan aldık”
Zaman zaman bazı hatalar yaptıklarını vurgulayan Bektaş, “Çünkü orta sahadaki 3’lü bayağı bir mücadele ettiği için yorulduğu zamanlarda oldu. Kalemizde golü de görebilirdik ama takım kırılmadı ve direndi. Mücadeleden memnunum. Bu mücadele sonucunda da 3 puan almak daha da önemli. Gerçeklere ve fikstüre bakmamız lazım. Mersin İdmanyurdu rakibimiz gibi görünüyordu. Önemli bir 3 puan aldık. Tüm camiaya ve Elazığ’a armağan ediyorum” diye konuştu.
Mersin İdmanyurdu Cephesi
Ligin alt sıraları için iki takım için de önemli olan bir maç olduğunu dile getiren Mersin İdmanyurdu Teknik Sorumlusu Alaattin Gülerce, “Oyun kalitesi için zevkli bir karşılaşmaydı. Biz buraya puan ve puanlar almak için gelmiştik ama olmadı. Dönem dönem iyi oynadığımız karşılaşmada bireysel becerilerle yediğimiz gollerle 3-0 mağlup oldu. Maçı çevireceğimiz anlar ve pozisyonlarımız da vardı. Olmadı ve çeviremedik. Artık bu maçı bırakacağız ve önümüzdeki Ümraniyespor maçına bir an önce hazırlanacağız. Elazığspor’u tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.