Cadde 'Elektrik-su faturamı ödeyeyim yeter'

'Elektrik-su faturamı ödeyeyim yeter'

09.12.2017 - 10:10 | Son Güncellenme:

Popçu Murat Dalkılıç, 1.3 milyon TL olan en yüksek yılbaşı gecesi sahne ücreti hakkında, "Bunlar hangi kriterlere göre oluyor bilmiyorum" dedi.

Elektrik-su faturamı ödeyeyim yeter

Soner Sarıkabadayı 39'uncu yaşını sürpriz doğum günü partisiyle Günay Restaurant'da kutladı. Ece Seçkin, Fettah Can-Cansu Kurt çifti, Fatih Ürek, Murat Boz, Murat Dalkılıç, Ozan Doğulu, Seren Serengil, Hande Erçel, Berk Atan gibi isimler, ünlü sanatçıyı mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Doğum günü hediyesi merak konusu olan Murat Dalkılıç, "Öyle şeyleri söylemeyelim hiç, çünkü daha almadım" diyerek kahkaha attı. "Hediye olarak şarkı verir misiniz?" sorusunu ise "Allah'a şükür, Soner'in buna ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum" şeklinde cevapladı.

Yılbaşı programı belli olmayan ve sanatçıların alacağı rakamlar hakkında konuşan popçu, 1.3 milyon TL olan en yüksek sahne ücreti için ilginç bir açıklama yaptı. Yakışıklı popçu, "Allah daha çok versin, hak eden hakkını alsın. Bunlar hangi kriterlere göre oluyor, inanın ben de bilmiyorum. Talep çok yüksek oluyor galiba. Bu zamana kadar hesap kitap işlerine bakmadım, elektrik ve su faturamı ödeyeyim yeter" ifadelerini kullandı.