Gündem Elif Ece Uzun kimdir?

Elif Ece Uzun kimdir?

18.04.2016 - 16:03 | Son Güncellenme:

Ünlü manken Elif Ece Uzun şehitler hakkında açıklaması sosyal medyada ilgi odağı oldu. Peki Ünlü manken Elif Ece Uzun şehitler için neler söyledi? Elif Ece Uzun kimdir? İşte tüm detaylar burada.

Elif Ece Uzun kimdir

Ünlü manken Elif Ece Uzun, "Bir yerlerde biri şehit olurken, ben zaten güle oynaya defileye çıkabilecek ruhta birisi değilim. Birileri ölmesin, biz para kazanmayalım. Hiç problem değil" dedi. Uzun, “Bodrum’un tadını çıkaramadım. O nedenle bir gün daha uzattım Bodrum tatilimi. Dün annem de arayıp ‘kızım tamam çalış da biraz da bir gün arayla şu işleri al’ dedi. Sürekli şehir değiştirdim bu hafta. Vücudum dayanamadı ve gece hastanelik oldum. 2 tane serum yedim. Bütün geceyi uyuyarak geçirdim. Yorgun düşmüşüm, bir de çok çocuklarla oynadım orada defile esnasında. Küçük bir mikrop almışım. Vitamin falan verdiler. Bugün bomba gibi uyandım, Allah sağlık versin” dedi.

Haberin Devamı

ELİF ECE UZUN KİMDİR?

Elif Ece Uzun kimdir

5 Ağustos Adapazarı doğumlu olan Elif Ece Uzun 31 yasındadır. Modellik yapan güzel yarışmacı Artvinli bir Anne ve Rizeli bir babanın kızıdır. Elif Ece Uzun Adapazarı'nda büyüdü. İlkokul ve ortaokulun bir kısmını burada okuyan Elif Ece Uzun , bir kısmını da İzmitte okudu. Ardından ailesiyle Antalya'ya taşındı ve burada Turizm otelcilik lisesinde okurken bir yandan da yerel televizyonlarda programlar yapmaya başlamıştır.

Elif Ece Uzun daha 15 yaşında Best Model yarışmasına katılarak modelliğe ilk adımını attı. Hobi olarak başladığı bu mesleği okulu bitirmesinin ardından 2004 yılında profesyonel olarak yapmaya başladı. Bu sırada İstanbul'a yerleşen Elif Ece Uzun 2003 yılında bir yıl boyunca İletişim Sanatları Akademisi'nde, iletişim sanatları üzerine eğitim aldı. Serap Ezgi, Levent Bitecik ve Gökhan Telkenar gibi hocalardan ders aldığı süreç biter bitmez Şafak Sezer ile star TVde bir show programı sunmaya başladı. Daha sonra Necmi Yapıcı ile birlikte şaka ve eğlence programı yaptı.

Çarkıfelek'te de Mehmet Ali Erbil'in yardımcısı olan güzel model 2010'da ATV'ye geçerek Klip tv programında snuculuk yaptı. Ardından Sinan Çetin'in okulu olan Plato'da oyunculuk eğitimi alan Elif Ece Uzun aşk Her Yaşta dizisinde rol aldı. 2013 yılında Vahide Gördüm'ün okulu olan akademi 35,5 da 1 yıl tiyatro eğitimi aldı. Bu tecrübenin ardından 4 yıl boyunca Eti Tutku'nun reklamlarında oynadı, halen modellik sunuculuk ve oyunculuğa devam etmekte.

Haberin Devamı

TİCARETE ATILIYOR

BODRUM'daki bir defilede podyuma çıkan manken Elif Ece Uzun'un, yoğun iş temposu nedeniyle yaşadığı yorgunluğa dayanamayıp, hastanelik olduğu ortaya çıktı.
Geçen hafta sonu Bodrum'da bir defileye katılan manken Elif Ece Uzun, aynı zamanda tatil de yaptı. Podyuma çıktığı Lugga Boutique Otel'in sahilinde gezinti yapan Uzun'un defileden önce hastanelik olduğu ortaya çıktı. Uzun, bu nedenle defile sonrası Bodrum tatilini bir gün uzattığını söyledi. Yorgunluk nedeniyle hastanelik olduğunu anlatan Uzun, "Buna çalışma hırsı diyelim. Annem arayıp 'Kızım tamam çalış da bir gün arayla şu işleri al' dedi. Sürekli şehir değiştirdim bu hafta. Vücudum dayanamadı. Defileden önceki gece hastanelik oldum. İki serum yedim. Bütün geceyi uyuyarak geçirdim. Simge Tertemiz'in gözü kaldı diyeyim. Buradan önce Fashiona Week'te birlikteydik. Buraya gelirken 'O denize gireme inşallah' dedi. Hakikaten ben hastanelik oldum. Onu arayıp 'Maşallah dediğin iki gün yaşıyor" diyeceğim" diye konuştu. Yorgunluğunun yanı sıra Bodrum öncesinde katıldığı defilede çocuklarla oynadığını belirterek, 'Küçük bir mikrop almışım" diyen Uzun, "Vitamin verdiler. Ertesi gün bomba gibi uyandım. Allah sağlık versin" dedi.

Haberin Devamı

Tatil yerlerindeki organizasyonlarda tatil yapma imkanı da bulduklarını belirten Uzun, "Ülkemizde daha az sorunlar olsun, böyle güzel organizasyonlar yapalım. Ama ne yazık ki bir gün gülsek üç gün sonra ağlıyoruz. Son birkaç yıldır böyle bir dönem yaşıyoruz. Umarım en kısa zamanda normale döner. Gezi Parkı'ndan sonra hiç tadı yok. O günden bu yana yaklaşık 60 defilem iptal oldu. Ama o problem değil. Tabii birde şöyle bir şey var. Bir yerlerde biri şehit olurken, ben zaten güle oynaya defileye çıkabilecek ruhta birisi değilim. Birileri ölmesin biz para kazanmayalım. Hiç problem değil" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ticari olarak da bir şeyler yapmaya başladığını anlatan Elif Ece Uzun, "Artık reklam sektörünün tadı yok, eskisi kadar iş yok. Bir günde iki şehir değiştirirdik. Başladığımda 17 yaşındaydım şimdi 31 yaşındayım. Dünyanın 3'te 2'sini gördüm. Türkiye'nin her yerini. Ne yazık ki ülkede olan her karışıklık reklam sektörünü etkiliyor. Dediğim gibi herkes huzurlu olsun biz yapmasak ta olur. Allah izin verirse gıda sektörüne giriyorum. Uzun zaman önce şekerin ve glutenin insanlar üzerindeki zararlarını keşfettim. Daha doğrusu 1 aylık şeker gluten diyetine girdim. O diyette müthiş bir kilo kaybı, müthiş bir zihin berraklığı ve cildimde acayip bir tazelik olmaya başladı. Şekersiz glutensiz atıştırmalıklar üretmeye başlıyorum. Eylül ayının ortasından sonra inşallah bütün marketlerde olacak" dedi.

Haberin Devamı

İnsanların sağlığına katkısı olacak bir şey üretmenin hoşuna gittiğini söyleyen Uzun, "Belli bir yaştan sonra insan, bir şeylere yaralı olmanın yollarını arıyor. Yani sadece kendinize yaptığınız şeyler mutluluk vermiyor. Böyle bir şey seçtiğim için de mutlu hissediyorum. Gıda mühendisimiz ile güzel denemeler yapıyoruz. Üç beyazdan benim ürünlerim sayesinde uzak duracaklar" dedi.