Cadde Elif Karlı: Eskiden her şey organikti

Elif Karlı: Eskiden her şey organikti

16.04.2018 - 11:07 | Son Güncellenme:

15 yıl aradan sonra çıkarmış olduğu  "Şimdi" albümü ile büyük beğeni toplayan  ünlü şarkıcı Elif Karlı önceki akşam Maslak 1453 PM Restaurant'ta sahne aldı. Şarkıcı, "Benim dönemimde her şey organikti. Şimdi biraz hormon var" diyerek

Elif Karlı: Eskiden her şey organikti

Albümünün ilk sahnesinde mekanı dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Karlı, yeni ve eski şarkıları seslendirdi. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karlı iddialı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Yeni albümünden bahseden Karlı, " Uzun zamandır hayata geçirmek istediğim bir projeydi ama doğru ekip, doğru aranjör, doğru şarkılar. Çünkü 15 yıl içinde baya bi şarkılar geldi. Yaptım, ettim. Yanlış seçimlerim olduğunu düşünüyorum, biraz şanssızlığa uğradığımı düşünüyorum. Ama en sonunda çok doğru bir şirketle, doğru bir besteciyle, doğru bir aranjörle ilk defa çok güzel bir adım attığımı düşünüyorum. Aynen 20 sene önceki gibi, Ercan Saatçi-Prestij dönemi gibi. İlk defa albüm çıkarıyor gibiyim " dedi.

GELEN TEPKİLER MUTLU ETTİ!
Çıkış şarkısı 'Ya Herru Ya Merru’nun ismi ile ilgili sorulara sanatçı, " Ya Herru Ya Merru normalde kullandığım bir laftı. ‘Ya Herru Ya Merru’ ‘Ya tehlikeli bir sözdür aslında ama severim tehlikeyi. Albümde 3 şarkı var. ‘Yürü Ya Kulum’, ‘Bizim Oranın Adetleri’ ve ‘Ya Herru Ya Merru’. Polat Yağcı ‘Bizim Oranın Adetleri’ şarkısını da albüme koyalım dedi. Toylan Kaya aranjesiyle. Sağolsun Ercan Saatçi de dedi ki ‘Şarkı zaten senin!' Ben şimdilik mutluyum. Şimdilik diyorum çünkü albümümüz çıkalı daha 15 gün oldu ve gelen tepkiler o kadar iyi ki çok muyluyum" dedi.

Haberin Devamı

BEN BURAYI SEÇTİM
Bir çok teklif gelmesine rağmen ilk kez burada sahneye çıkmayı kendisinin istediğini belirten Karlı, " Çok fazla teklif vardı. Burası da çok istiyordu. Ama ben projeyi bekledim. Önce şarkımız çıksın, bir dinlesinler istedim. Ama ben çok teşekkür ederim. Demekki bunu bekliyormuşum. Diyoruz ya neden olmuyor, bazen kendimizi sıktığımız olaylar oluyor ya. Ama ben hep tevekkül ettim. Bekledim, bekledim ve bence turnayı gözünden vurdum. Çünkü Polat Yağcı ve ekibi Poll Production gerçekten bir aile. Dışarıdan gözüktüğü gibi değil her çey. O kadar destekler ki. Kalabalık ekiple bir işe girmek insanı daha fazla kendinden emin kılıyor" dedi.

BEN HEP SAHNELERDEYDİM
Albüm çıkarmak için neden 15 yıl beklediği sorulan Karlı, "Tabii ki küslüklerim oldu. Ben öyle alıngan bir kadın değilimdir. Ama 15 yıl önceye dönersek ben aslında vardım, hep sahnelerdeydim. Bunu sizler görmüyordunuz. Neden? Albüm yok, şarkı yok. Evet şarkı yapıyordum ama dedim ya yanlış seçimler oldu. Bu kadar ilgiyi beklemiyordum. Biraz korkuyordum açıkçası. O kadar güzel şarkılar, o kadar güzel şarkıcılar var ki. Biraz beni galeyana getiren, gazlayan da bunlar oldu diye düşünüyorum. Bir hırs yaptım galiba. Bir de tabii ki şu var. Biraz üzüldüm de. 90lar nerde 2018’ler nerde? Yani benim dönemimde her şey organikti. Şimdi biraz hormon var" diyerek manidar bir açıklamada bulundu.