Cadde Elif Kaya tarzıyla herkesi ekrana kilitledi!

Elif Kaya tarzıyla herkesi ekrana kilitledi!

19.02.2015 - 11:53 | Son Güncellenme:

3 Adam'ın son programına konuk olan Elif Kaya ekrana damga vurdu. İlginç tarzı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Elif Kaya ne zaman müzikle uğraşmaya başladı? Elif Kaya kimdir? Tüm sorularınız yanıtı haberimizde.

Elif Kaya tarzıyla herkesi ekrana kilitledi

Elif Kaya 18 Şubat tarihli 3 Adam programına konuk oldu ve güzel şarkıcı farklı imajı ile dikkatleri üzerine çekti. Elif Kaya programda saç stiliyle ilgili 3 adamın sorduğu soruları yanıtladı ve bunun PR çalışması kapsamında olduğunu ve gerek karakterine gerekse de burcuna çok uyduğunu söyledi. Peki Elif Kaya kimdir, işte detaylar…

Haberin Devamı

ELİF KAYA KİMDİR?

Karadeniz doğumlu güzel şarkıcı İlk bestesini 12 yaşında yaptı. Bir dönem Veliaht programında yarışan Elif Kaya, Hande Yener’in yarışmacısıydı. Yaptığı ilk bestenin adı “Nerdeydin Dün Gece ” olan Elif Kaya “Karanlık Dünyam” adlı bir albüm de çıkardı. Elif Kaya 27 yaşındadır.

MUSTAFA SANDAL İLE DÜET YAPTI

Beş-altı senedir bu piyasanın içindeyim. Mustafa Sandal ile yaptığım “Var mısın yok musun” isimli düetle profesyonel müzik hayatına ilk adımı attım. Daha sonra Serdar Ortaç ile çok küçük çapta bir çalışmam oldu. Ondan sonra bir sene Hande Yener’e vokal yaptım sahnede. Onun dışında Sibel Can, Ferhat Göçer, Sinan Akçıl, İzel gibi bir çok sanatçının back vokalini yaptım. Ve hala devam ediyorum stüdyoda back vokal yapmaya.

Haberin Devamı