Gündem Elif Şadoğlu kaç yaşında nereli?

Elif Şadoğlu kaç yaşında nereli?

20.03.2017 - 15:57 | Son Güncellenme:

Elif Şadoğlu, Survivor gönüllüler takımında mücadele eden son zamanların üst düzey performans sergileyen isimleri arasında yer alıyor. Survivor'a katıldığı günden bu yana 139 oyuna çıkan Elif Şadoğlu bu oyunların 76'sında galip olan taraf olurken 63'ünde ise mağlup oldu. Peki Elif Şadoğlu kaç yaşında nereli?

Elif Şadoğlu kaç yaşında nereli

Survivor gönüllüler takımının iddialı isimleri arasında yer alan Elif Şadoğlu yarışmalarda gösterdiği performans ile son dönemde başarı grafiğini giderek yükseltiyor. Survivor 2017'de yarışmaya katıldığı günden bu yana 139 oyunda mücadele eden Elif Şadoğlu bu oyunların 76'sında galip olan taraf olurken 63'ünde ise mağlup oldu. Peki Elif Şadoğlu kaç yaşında nereli?

Haberin Devamı

ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?

Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapmaktadır. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

Survivor yeni sezon tanıtımında ‘Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın sözleriyle iddiasını ortaya koyan Elif Şadoğlu, 1992 yılında doğdu. İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken ve kaslı vücuduyla verdiği pozlarla sportmen kişiliğini yansıtan genç Survivor yarışmacısı, Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapıyor. Fitness alanında uzmanlaşan Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

Haberin Devamı

Elif Şadoğlu, adaya gitmeden önce sevdiklerine ve takipçilerine şu sözlerle damga vurdu; "Buraya ne yazılır kelimelere dökmek çok zor. Ailem, canım arkadaşlarım… En motivasyon dolu günlerimdiniz. Zor bir savaş ama eminim üstesinden gelebilirim, gelebiliriz. Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Her zaman kalbimdesiniz, aklımdasınız. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Dualarınızı eksik etmeyin."