Cadde Eliz Sakuçoğlu'nun adrenalin çılgınlığı!

Eliz Sakuçoğlu'nun adrenalin çılgınlığı!

29.05.2017 - 08:39 | Son Güncellenme:

Eliz Sakuçoğlu, cesaretini yine konuşturdu! Güzel stil danışmanı, yasakları delip ABD’deki Havasu Şelaleleri’nde adrenaline doydu.

Eliz Sakuçoğlunun adrenalin çılgınlığı

Takvim'de yer alan habere göre stilinin yanı sıra sosyal yaşantısıyla da kendine has tarzını gözler önüne seren Eliz Sakuçoğlu, bu kez hem farkını hem de cesaretini konuşturdu... Bu yaz Beran Benan'le nikah masasına oturacak olan güzel stil danışmanı, kız arkadaşlarıyla birlikte gittiği ABD'de benzersiz bir yolculuğa çıktı.

Haberin Devamı

KENDİNİ ŞELALEYE ATTI
Arizona'daki Büyük Kanyon'da macera dolu bir gezintiye start veren ünlü stil danışmanı, Havasu Şelaleri'ni görebilmek için canını tehlikeye attı. Öyle ki; Havasupai Kabilesi'nden özel izin alınarak gidilebilen şelaleye ulaşım 42 kilometrelik yürüyüşle gerçekleştirildiğinden ve pek çok kişi dönüş yolunda kanyonda mahsur kalıp öldüğünden günübirlik geziler yasaklanmış durumda… Buna rağmen gözünü karartıp arkadaşlarıyla yola çıkan Sakuçoğlu, 21 kilometrelik tehlikeli yürüyüş sonrası amacına ulaştı. Cennet gibi bir manzarayla karşılaşan Eliz Sakuçoğlu, yorgunluğunu ise kendisini şelalenin buz gibi sularına bırakarak attı.

Eliz Sakuçoğlunun adrenalin çılgınlığı

Havasu Şelaleri'ne at üstünde veya 21 kilometrelik zorlayıcı bir yürüyüş sonucunda ulaşılabiliyor. Şelaleye giriş izni 800 yıldır bölgede yaşayan Havasupai Kabilesi'nden alınıyor...

Haberin Devamı

MACERAYA DOYMAK BİLMİYOR
Sakuçoğlu, kendisi gibi spora ve maceraya düşkün aşkıyla bu yaz Dubai'ye gidip uçaktan paraşütle atlamayı planlıyor.


Dağ tepesinde bir çam olamazsan, vadide bir çalı ol. Fakat, oradaki en iyi ve büyük çalı sen olmalısın Çalı olamazsan bir ot parçası ol. Bir yola neşe ver. Bir misk çiçeği olamazsan bir saz ol. Fakat, gölün içindeki en canlı saz sen olmalısın. Hepimiz kaptan olamayız, bazılarımız tayfa olmaya mecburuz. Dünyada hepimiz için bir şey var. Yapacağımız iş, size en yakın olan iştir. Cadde olamazsan patika ol. Güneş olamazsan yıldız ol. Kazanmak, yahut kaybetmek ölçü ile değildir. Sen her neysen, onun en iyisi olmalısın. If you can't be a pine on the top of the hill, Be a scrub in the valley but be the best little scrub by the side of the rill; Be a bush if you can't be a tree. If you can't be a bush be a bit of the grass, And some highway happier make; If you can't be a muskie then just be a bass But the liveliest bass in the lake! We can't all be captains, we've got to be crew, There's something for all of us here, There's big work to do, and there's lesser to do, And the task you must do is the near. If you can't be a highway then just be a trail, If you can't be the sun be a star; It isn't by size that you win or you fail Be the best of whatever you are! #girlsborntotravel #sheisnotlost #girlswithgypsysouls #globelletravels #thetravelwomen #motivation #quoteoftheday #douglasmalloch #devilsbridge #sedona #arizona #eliznwonderland

Eliz Harikalar Diyarında (@elizsakucoglu)'in paylaştığı bir gönderi ()