Saç Bakımı Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem

Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem

16.06.2016 - 16:11 | Son Güncellenme:

L’Oréal Paris Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Kremin sunduğu mucizevi bakım ile saçlar, artık derinlemesine beslenerek şekilleniyor ve her zaman iyi görünüyor.

Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem

Farklı tipte saçların farklı bakım ihtiyaçlarına cevap veren L’Oréal Paris Elseve; saçların canlı bir görünüme sahip olması ve kusursuzca şekil alması için mucizevi bir bakım ürünü sunuyor. Yazın güneş, deniz ve havuzdan etkilenen ve daha fazla bakıma ihtiyaç duyan saçlar; L’Oréal Paris Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem ile derinlemesine beslenirken, aynı zamanda da kusursuzca şekilleniyor.

Haberin Devamı

Saçların iyi görünmediği ve istenildiği gibi şekil almadığı zamanlarda; bant takmak, toplamak gibi uygulamalarla saçları saklamaya artık gerek yok! Çünkü yağların besleyici gücünü krem dokunun şekillendirici özelliğiyle buluşturan L’Oréal Paris Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem sayesinde artık saçlar her gün iyi gününde!

L’Oréal Paris Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem, 6 değerli çiçek özü yağıyla zenginleştirilmiş formülü sayesinde ilk kullanımdan itibaren saçları beslerken, saça ipeksi bir yumuşaklık ve parlaklık kazandırıyor. Kremsi dokusu ile saçı elektriklenmeye karşı korurken, kusursuzca şekillenmeyi sağlıyor. Tercihe göre kuru veya ıslak saça, uygulanabilen L’Oréal Paris Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem saçlarda ayağlı his bırakmıyor, asla ağırlaştırmıyor.

Haberin Devamı

Derinlemesine beslenmiş, hiç olmadığı kadar yumuşak, canlı ve parlak görünen ve kusursuzca şekil alan saçlara sahip olmak isteyenler, L’Oréal Paris Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem ile her gün iyi görünen saçlarının keyfini sürüyor!


Önerilen Tüketici Fiyatı: 15,99 TL

Yazarlar