Kültür Sanat Elvis Costello biletleri 15 Eylül'e kadar indirimli!

Elvis Costello biletleri 15 Eylül'e kadar indirimli!

07.09.2011 - 12:29 | Son Güncellenme:

Costello, UNILIFE organizasyonu ile 2 Kasım’da Maslak Tim Show Center sahne alacak.

Elvis Costello biletleri 15 Eylüle kadar indirimli

1977 yılında “My Aim Is True” albümüyle müzik hayatına başlayan ve Liverpool`un Beatles’dan bu yana çıkardığı en önemli müzik adamlarından biri sayılan, ELVIS COSTELLO İstanbul’da sevenleriyle buluşacak. Bob Dylan'dan sonra gelmiş en iyi şarkı sözü yazarı olarak nitelendirilen, rock, pop, soul, caz gibi müzik türlerini, eşsiz yorumu ile bir araya getiren COSTELLO, UNILIFE organizasyonu ile 2 Kasım’da Maslak Tim Show Center sahne alacak.

Haberin Devamı


Pop müzik tarihinde bir devrim niteliğinde olan ve grubu The Attractions ile kaydettiği “Imperial Bedroom” albümünün yanı sıra, Julia Roberts'ın unutulmaz filmi ‘’Nothing Hill’’ın soundtrack'i "She" ve filmi de soundtrack'i ile aynı adı taşıyan ‘I want You’ gibi unutulmaz baladlara da imza atan sanatçı; sevilen şarkıları ve büyülü sesi ile Türk izleyicisine müthiş bir müzik ziyafeti verecek.
Satış fiyatları 45 TL ile 195 TL arasında değişen avantajlı biletler 15 Eylül’e kadar Biletix’te. Bu muhteşem buluşmayı kaçırmayın!!
Ayrıca sanatçı turne kapsamında, yine UNILIFE organizasyonuyla, 3 Kasım’da Bükreş’te Sala Palatuli salonunda bir konser daha verecek.