Cadde Emanet dizisi son bölüm yine nefes kesti

Emanet dizisi son bölüm yine nefes kesti

04.11.2014 - 13:30 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranlarında büyük keyifle izlenen Emanet dizisi yep yeni bir bölümle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Dizi 10. bölümüyle yine nefes kesti. Heyecan ve gerilim dolu son bölümde Fırat gerçek babasının kim olduğunu öğrendi mi?

Emanet dizisi son bölüm yine nefes kesti

Ekrem artık her şeyi göze almıştır. Zelal artık istemese de Ekrem’in karısı olmaya mecbur bırakılmıştır. Konakta kimse Zelal’in sesini duymaz. Zelal’in gerçeklerle yüzleşeceği gün gelmiştir. Ta ki o güne kadar…

Fırat’ın babası kalp krizi geçirmiştir.Durumu kritiktir. Bedri komutan artık öleceğini biliyordur.Bedri komutanın taşıdığı büyük sır ortaya çıkacak mıdır? Fırat gerçek babasının kim olduğunu öğrenecek midir?

Zelal, Ekrem’le gittiği akşam yemeğine dair bir şey hatırlamaz. Ekrem'in tüm cesareti söner. Zelal’le konuşma cesareti gösteremediği için kendisine kızar. Zuhal cd’ye ulaşmıştır. İzledikleri karşısında şok olur. Halit’in katilinin kendi abisi Ekrem’in olduğunu öğrenir. Fırat’la, Zelal gün geçtikçe daha da yakınlaşır.

Fırat'la Zelal’i konuşurken gören Ekrem çılgına döner ve Zelal’in konağa gelmesini bekler. Zelal, konağa gelince Ekrem’in sert yüzüyle karşılaşır. Ekrem'i dinlemeyen Zelal, Ekrem’in ona aşkını itiraf ettiğini duyunca şok olur.Ne diyeceğini bilemez.

Konaktan çıkması imkansız gibi görünen Zelal şimdi ne yapacaktır? Şakir kalan yarım işi için Ekrem’e gelir. Ekrem'den kalan parasını ister. Ekrem biraz müsaade istese de Şakir razı olmaz.Şakir parayı almak için Ekrem’in canını yakmak ister.Ve Şakir Zelal’i kaçırır.

Haberin Devamı

EMANET 10. BÖLÜM


Emanet dizisi son bölüm yine nefes kesti