Cadde Emanet dizisinde yeni bölümde Zelal'in babası alevlerin arasında kalıyor

Emanet dizisinde yeni bölümde Zelal'in babası alevlerin arasında kalıyor

29.09.2014 - 10:08 | Son Güncellenme:

Emanet dizisi her Salı akşamı Fox TV'de ekrana geliyor. Geçtiğimiz hafta dizide Ekrem'in düşmanları Zelal'in evini ateşe verirler. Fırat Zelali kurtarır ama Zelal'in babası alevlerin arasında kalır. Bu hafta neler olacak? merakla bekleniyor...

Emanet dizisinde yeni bölümde Zelalin babası alevlerin arasında kalıyor

Hatun Zelal’i, Zelal de Hatun’u gördüğü için şaşkın… Zelal anlam veremez ama Halit için bir şeyler öğrenmek adına sorgulamaz.Meryem ana Zelal’i tersleyip konaktan kovar. Zelal bir şeyler olduğunu anlar ama Hatun Zelal’i tehdit eder. Ekrem ifadesini verip serbest bırakılmıştır.

Zelal’i komutanlıkta görünce heveslenir.Ekrem artık evlenme teklifi etmeyi düşünür ama Fırat komutanı hesap edemez. Fıratla Zelal’i birlikte görünce Ekrem Zelal'i kolundan tutup zorla konağa götürmeye çalışır.

Bu sırada Ekrem'in düşmanları Zelal'in evini ateşe verirler. Fırat Zelali kurtarır ama Zelal'in babası alevlerin arasında kalır.

Haberin Devamı

EMANET YENİ BÖLÜM



Ordan geçen Ekrem hemen Zelal'in yanına gider ama Zelal Fırat yüzbaşının ve babasının içeride olduğunu söyler. Fırat yüzbaşı yangını küçük sıyrıklarla atlatır ama Zelal'in babası yoğun bakımdadır.

Fırat otelin güvenlik kayıtlarına ulaşmıştır. Ekrem artık bittiğini anlar. Annesi Hatunla hemen bir plan yapar. Hatun bu sefer oğlu Ekrem'i kurtarabilecek midir?

Efsane Türk filmlerinden Askerin Dönüşü adlı filmin sinemaya uyarlaması olan Emanet, geleneğin, kanunun, askerin ve kan bağının kutsal olduğu Anadolu'da imkansız bir aşkın hikayesini anlatıyor.

Emanet dizisi imkansız bir aşkı anlatıyor. Jandarma çevirmesinde masum bir adamın ölümüne neden olan Murat (Mehmet Akif Alakurt) sonrasında ise öldürdüğü kişinin gelini Zelal'e (Özlem Yılmaz) aşık oluyor. Emanet'te Murat ve Zelal'in imkansız aşkı anlatılıyor.

Yazarlar