Gündem Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son durum ne? Bakan Selçuk açıkladı

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son durum ne? Bakan Selçuk açıkladı

20.01.2019 - 13:38 | Son Güncellenme:

Binlerce vatandaşımızı yakından ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Konuyla ilgili son olarak Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk önemli bir açıklama yaptı. Peki Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son durum ne?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son durum ne Bakan Selçuk açıkladı

Bakan Selçuk, Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) Kavaklıdere Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda, basın mensuplarıyla bir araya geldi. EYT hakkında merak edilenleri de yanıtlayan Bakan Selçuk, şunları söyledi.

Haberin Devamı

EYT'DE SON DURUM

Gündemdeki diğer bir konunun 3600 ek gösterge olduğuna değinen Selçuk, "3600 ek göstergeyle ilgili çalışmalarımız, Devlet Personel Başkanlığı ve ilgili bakanlıklarımızla birlikte devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın burada verdiği bir söz var, inşallah buradaki çalışmalar tamamlandıkça biz de kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Bakan Selçuk, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili bir düzenlemenin söz konusu olup olmadığının sorulması üzerine, "Cumhurbaşkanımız da açıkladı, gündemimizde yok şu anda. Çocuklarımızın geleceği için gündemimizde yok esasında." yanıtını verdi.