Tatil Emirates'te serinlik molası

Emirates'te serinlik molası

26.06.2018 - 14:58 | Son Güncellenme:

Emirates Havayolu, Dubai Uluslararası Havaalanı’nda, yaz sezonuna özel tüm müşterilerine dondurma ikram ediyor. Dondurma ikramı, 31 Ağustos tarihine kadar, Dubai’ye seyahat eden ya da Dubai’den aktarma yapan yolculara sunulacak.

Emirateste serinlik molası

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, eşsiz bir yolculuk deneyimi sunarak yaz mevsiminde, yolcularına serinletici dondurma ikramı ile fark yaratıyor. Emirates’in sunduğu Emperor dondurması, şu anda Avrupa ve Birleşik Krallık’a olan belirli uçuşlardaki, premium sınıflarda ve Dubai Uluslararası Havaalanı’ndaki yedi Emirates lounge da sunuluyor.

Haberin Devamı

Emperor markalı dondurma, Emirates Uçuş Yemek Hizmetleri (EKFC) tarafından şirket içerisinde üretiliyor ve şirket, önümüzdeki 3 ay içerisinde, müşterilerine iki milyon kap dondurma ikram edeceğini tahmin ediyor. Müşteriler, Terminal 3 gidiş ve aktarma alanlarına yerleştirilmiş olan Emirates markalı dondurma arabalarını gördüğünde, şu lezzetler arasında seçim yapabilecek: Çikolata, Vanilya, Hurma & Arap Kahvesi, Mango Sorbe ve Limon Sorbe. Bu serinletici ikramlar, her gün-gece 12:00 ve 15:00, öğlen 12:30 ve 14:30 ve akşamüstü 18:00 ve 21:00 saatleri arasında olmak üzere, günün yoğun saatlerinde sunulacak.