Karabük EMITT FUARI’NDA EN İYİ EKİP ÇALIŞMASI ÖDÜLÜ BAKKA’YA

EMITT FUARI’NDA EN İYİ EKİP ÇALIŞMASI ÖDÜLÜ BAKKA’YA

24.01.2015 - 17:58 | Son Güncellenme:

.

EMITT FUARI’NDA EN İYİ EKİP ÇALIŞMASI ÖDÜLÜ BAKKA’YA

İstanbul TÜYAP’ta bu yıl 19’uncusu düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), Karabük’ün de üye olduğu Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) “En İyi Ekip Çalışması” kategorisinde ödüle layık görüldü.
EMITT 2015 Fuarında, Karabük, Zonguldak, Kastamonu, Bartın, Düzce, Sakarya, Yalova, Bolu, Kocaeli il ve ilçe stantlarının yer aldığı 8. hol turizm profesyonellerinin ilgi odağı oldu. Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB), Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ile birlikte güç birlikteliği yapılarak hazırlanan stantlar, EMİTT 2015 fuarında geçen yıl olduğu gibi bu yılda en çok ilgi gören stantlar oldu.
BAKAB, BAKKA ve MARKA adına ödülü alan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Kalkınma Birliği, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ile birlikte güç birliği yaparak güzel bir çalışmaya imza attıklarını belirterek, “EMITT Fuarı’nda güzel bir ekip çalışması yaparak ‘En İyi Ekip Çalışması’ kategorisinde ödüle layık görüldük. Bu tablo gerçekten gurur veriyor. Bizleri bu ödüle layık görenlere teşekkür ederim” dedi.