Teknoloji Emma Watson'ın özel fotoğrafları çalındı

Emma Watson'ın özel fotoğrafları çalındı

16.03.2017 - 11:17 | Son Güncellenme:

Harry Potter serisiyle adını duyuran Hollywood’un ünlü oyuncusu Emma Watson’ın özel fotoğrafları hack kurbanı oldu. İşte haberin diğer detayları.

Emma Watsonın özel fotoğrafları çalındı

Harry Potter’ filmiyle yıldızı parlayan ve yakında vizyona girecek olan ‘Güzel ve Çirkin’in başrol oyuncusu olan Emma Watson’ın özel fotoğrafları çalındı ve korsan bir sitede yayınlandı.

Haberin Devamı

Oyucu olmasının yanı sıra aynı zamanda Birleşmiş Milletler temsilcisi de olan Watson’ın çalınan fotoğraflarının, mayo provası yaparken verilen pozlarını içerdiği belirtildi. Yayınlanan fotoğraflar arasında bilinmeyen bir kadının çıplak halde banyodaki görüntülerinin de yer aldığı söylense de Watson, bu kişinin kendisi olduğu iddialarını reddetti.

26 yaşındaki İngiliz oyuncu, konunun mahkemeye taşınacağını duyurdu. Oyuncunun menajeri, “Birkaç yıl önce Emma’nın kıyafet provasında çekilmiş fotoğrafları çalındı. Bunlar çıplak fotoğraflar değil. Avukatlar görevlendirilmiş durumda ve konuyla ilgili yorum yapmayacağız” dedi.

Bu, Watson’ın bilgisayar korsanlarıyla ilk karşılaşması değil. 2014 yılında da hacker’lar, ünlü oyuncuyu çıplak fotoğraflarını yayınlamakla tehdit etmişti. Bu tehdit, Watson’ın BM’de cinsiyet eşitliği hakkında yaptığı konuşmanın ardından gelmiş; ancak oyuncu, hiçbir yerde çıplak fotoğraflarının olmadığını ve bu yüzden bu tehditlerin yalnızca bir düzmeceden ibaret olduğunu belirtmişti.