Cadde Emre Altuğ yarışma programıyla geliyor!

Emre Altuğ yarışma programıyla geliyor!

27.06.2016 - 10:51 | Son Güncellenme:

Ünlü popçu Emre Altuğ’un sunacağı ‘Yarı Yarıya’ isimli yarışma, çok yakında atv’de başlıyor.

Emre Altuğ yarışma programıyla geliyor

Emre Altuğ'un sunacağı 'Yarı Yarıya' isimli yarışma programı da çok yakında atv'de olacak. Bilgi kadar insan ilişkilerinin de önemli olduğu, atv ve ITVInter Medya Ltd'in yapımcılığını üstlendiği yarışma, paylaştırarak kazandıracak.

Haberin Devamı

10 KİŞİ DE KAZANIYOR
Programda yarışmacılar, bir yandan bilgilerini sınarken, diğer yandan da kazandıklarının yarısını diğer yarışmacılarla paylaşacak. 10 yarışmacıyla oynanacak yarışmada, her gün biri ana yarışmacı olarak yarışırken, geri kalan dokuz kişi oynamadan kazanmanın keyfini çıkartacak. Ana yarışmacının yapması gereken, toplamda 10 soru ve 'isterse' bir büyük final sorusunu doğru cevaplamak...

YARIŞMACI RİSK ALACAK
Yarışmacı doğru cevap verdiği her soru ile ödülün yarısını kazanırken, diğer yarısını geri kalan dokuz kişiye dağıtmak zorunda kalacak. Yanlış verdiği her cevap içinse hanesindeki ödül miktarının yarısını kaybedecek. Ana yarışmacının paylaşımı yaparken unutmaması gereken, diğer günlerde kendisinin de kalan dokuz kişiden biri olacağı... Ödülünün yarısını paylaştırırken, dokuz yarışmacıdan ya dost ya da hayallerine engel olacak bir düşman edinecek. Günün sonunda isterse oynayacağı büyük finalde; hem kendisi için, hem de diğer yarışmacılar için risk almış olacak. Çünkü büyük finaldeki soruya doğru cevap verirse, o gün kazandığı ödül miktarı iki katına çıkacak. Ama eğer yanlış cevap verirse, ana yarışmacının hanesindeki ödül miktarı yarı yarıya düşerken, o gün içinde diğer yarışmacılara dağıtmış olduğu bütün ödüller sıfırlanacak. Yarışmacı, ya bilgisine güvenip ödülünü katlayacak ya da hem kendisini, hem de diğer yarışmacıları riske atmamak için büyük finali oynamayacak.