Doğum Sonrası Emziren annelerin yol arkadaşı

Emziren annelerin yol arkadaşı

16.02.2016 - 11:50 | Son Güncellenme:

Sağlıklı ve neşeli bebekler için onları anne sütüyle besleyen anneler de, emzirme dönemlerinde Humana Still-Tee’yi tercih ediyor.

Emziren annelerin yol arkadaşı

Anne sütü; bebeğin sağlıklı gelişimi için vazgeçilmez bir besin kaynağı olmanın yanı sıra, bebek ve anne arasındaki bağı güçlendiren doğal bir mucize1. Emziren annelerin sütünü artırdığı klinik olarak kanıtlanmış bitki çayı2-4Humana Still-Tee, emzirme dönemi boyunca anneleri yalnız bırakmıyor.

Emziren anneler için özel olarak geliştirilmiş Humana Still-Tee, içerisinde bulunan galaktagog etkili bitkilersayesinde, emzirme dönemindeki annelerde düzenli olarak kullanıldığında anne sütü miktarını artırıyor.2-4 Günde 3 defa kullanımı ile doğum sonrası üçüncü günde anne sütü miktarının arttığı ve üretiminin hızlandığı klinik olarak kanıtlanmışHumana Still-Tee, emzirme döneminde annelerin destekçisi oluyor.2,3

Humana Still-Tee, antioksidan maddelerceve emziren annelerin ihtiyaç duyduğu demir, çinko, bakır, kalsiyum, potasyum, magnezyum gibi minerallerce zengin kırmızı çay içeriyor.4Buna ek olarak Humana Still-Tee, emzirme döneminde annelerin artan sıvı ihtiyacını dakarşılanmasına yardımcı oluyor.

Bitkisel içeriğiyle özel olarak formüle edilmiş Humana Still-Tee, herhangi bir katkı maddesi, suni aroma koruyucu veya renklendirici de içermiyor. Orijinal Alman formülüne sahip, C vitaminli ve düşük kalorili Humana Still-Tee ile hem bebeklerin hem de annelerin yüzü gülüyor.

C vitaminli orijinal Alman formülüyle ve düşük kalorisiyle Humana Still-Tee, şimdi tüm eczanelerde...

Yazarlar