Konut En başarılı Eskidji'lere ödül

En başarılı Eskidji'lere ödül

25.04.2016 - 13:35 | Son Güncellenme:

Eskidji Gayrimenkul'un en başarılı ofisleri ödüllendirdi.

En başarılı Eskidjilere ödül

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığının öncü isimlerinden Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdiği, geleneksel Türkiye Bölge Ortakları Toplantısı ve Ödül Töreni, 20-21 Nisan tarihlerinde Antalya’da WOW Kremlin Hotel’de gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Türkiye’de 25 ilde hizmet veren,tümBölge Ortakları ile yurt dışında bulunan Kuzey Irak Erbil, Kuzey Kıbrıs Girne Bölge Ortaklığı ve Fransa Nice temsilciliğininkatılımıyla gerçekleşen toplantıda 2015 yılı değerlendirmesinde ciro ve adet bazında başarılı bulunan, İzmit, Bağlıca,Çekmeköy Mimarsinan, Bereketli,Denizli,Ankara Merkez, Kayseri, Kurtköy Bölge Ortaklıkları Eskidji Gayrimenkul GenelMüdürü Sn. Mustafa Acar tarafından ödüllerini aldılar.

2015 yılının “En Başarılı Bölge Ortaklığı” ödülünün sahibi İzmit Bölge Ortaklığı,Sn. Hadiye Akkurt ve Sn. Nurhayat Güldüren oldu.

2015 yılının “Örnek Ofis” ödülü ise, Bağlıca Bölge Ortaklığı Sn.Köksal Ünal’a verildi.

Ayrıca markaya bağlılık ve sadakat gösteren; 5 yıl üzerinde Eskidji Gayrimenkul bünyesinde var olan Bölge Ortaklarına “Teşekkür Belgesi”, 10 yıl üzerinde Eskidji Gayrimenkul bünyesinde var olan Bölge Ortaklarına “ Onur Plaketi” verildi.

Haberin Devamı

Toplantı programının 1. Gününde, Sn. Kürşat Tuncel’in “Gayrimenkul Piyasalarını Nasıl Okuyabiliriz?” Konulu, interaktif tahmin oyunlu semineri ile, Bölge Ortakları beyin fırtınası yaratırken, gala gecesi eğlencesinde yılın yorgunluğunu atarak, yeni başarılara doğru ilerlemek üzere enerji depoladılar.