Cadde En çok 'Diriliş Ertuğrul'u izledik, 'Survivor'ı konuştuk!

En çok 'Diriliş Ertuğrul'u izledik, 'Survivor'ı konuştuk!

06.05.2016 - 16:36 | Son Güncellenme:

TRT'nin sevilen dizisi 'Diriliş Ertuğrul', Nisan ayı reytinglerine damgasını vurdu. Acun Ilıcalı'nın 'Survıvor'ı ise haber sıralamasında yerli dizileri geride bırakarak ilk sırada yer aldı.

En çok Diriliş Ertuğrulu izledik, Survivorı konuştuk

Nisan ayı reyting raporlarına göre; günü birinci sırada bitiren programlar arasında 'Diriliş Ertuğrul' aylık ortalamada yüzde 9,94 ile zirvenin sahibi oldu. Sevilen diziyi haftanın 5 günü ekranda yer alan 'Survıvor', yüzde 8,80 ile takip etti. Üçüncü sırada yüzde 8,35 ile 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' yer aldı. İzlenme oranlarında öne çıkan diğer diziler ise 'Kırgın Çiçekler', 'Kurtlar Vadisi Pusu', 'Kara Sevda', 'Arka Sokaklar', 'Tatlı İntikam' ve 'O Hayat Benim' oldu.

Haberin Devamı

'SURVIVOR' DİZİLERİ DOLLADI

Medya Takip Ajansı Interpress’in yaptığı haber araştırmasına göre; 'Survivor', tüm dizileri geride bırakarak Nisan ayı boyunca hakkında çıkan 216 haberle ilk sıraya çıktı.

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 194 haberle ikinci oldu. 'Kırgın Çiçekler' 152 habere konu olurken, geçen ay başlayan 'Tatlı İntikam' hakkında 133 haber yayınlandı. Son günlerde 'Hüsnü Çoban' karakterinin vurulmasıyla oldukça gündemde olan 'Arka Sokaklar' ile ilgili 112 haber çıkarken, 'Kara Sevda' ile alakalı 108 haber basına yansıdı. 'Diriliş Ertuğrul', hakkında çıkan 102 haberle yazılı basında kendine yer buldu. Bir ekran klasiği olan 'Kurtlar Vadisi Pusu' ile ilgili 102 haber çıktı. Pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden 'O Hayat Benim' de Nisan ayı boyunca yazılı basında 81 haberle gündeme geldi.