Cadde En değerli varlığım

En değerli varlığım

27.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tolgahan Sayışman, Facebook’ta 28 ülkeden 601 bin kişiye ulaştı. İlk defa sevgilisi Almeda Abazi hakkında konuşan Sayışman, “Benim kıymetlim. Şu anda, sahip olduğum en değerli varlık. Hayatımda olduğu için de Allah’a şükrediyorum” dedi.

En değerli varlığım

‘Asla Vazgeçmem’ dizisinde ‘Yigit’ karakterini canlandıran Tolgahan Sayışman, facebook sayfasında hayranlarının sorularını cevapladı. 40 dakika cevap veren Sayışman, Rusya, Belçika, Lübnan, Almanya, İsrail, İspanya, Polonya, Bulgaristan, Yunanistan, İngiltere, Azerbaycan, Kosova, İtalya, Fransa, Sırbistan, İsviçre, Arnavutluk, Hollanda, Avustralya, Irak, Japonya, Avusturya, Gürcistan, Romanya, Filipinler, Endonezya, Polonya, Fas ve Türkiye’nin içinde olduğu 28 ayrı ülkeden 601 bin 426 kişiye ulaştı. Soruları oyuncu Türkçe ve İngilizce olarak cevapladı.

‘Sektöre isteyerek girdim’

Sayışman, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu sevgilisi Almeda Abazi hakkında ilk kez konuştu. “Almeda senin için ne ifade ediyor?” sorusuna oyuncu, “Benim kıymetlim. Şu anda, bu hayatta sahip olduğum en değerli varlık. Hayatımda olduğu için de Allah’a şükrediyorum” dedi. “Sürekli göz önünde olmak, insanların seni takip ediyor olması seni rahatsız ediyor mu?” sorusuna ise Sayışman, “Bu sektöre isteyerek girdim. Gülü seven dikenine katlanır. Tanınmanın avantajları olduğu gibi dezavantajları da var tabii ama ben bundan şikayetçi değilim” diye konuştu.

‘Kendimi sorgularım’

Ekranda kendisini izlerken eleştirdiğini söyleyen Sayışman, “Çok tuhaf bir duygu. Başlarda hiç bakamıyordum. Hele sesim... Televizyonun sesini kısıp izliyordum. Ben kendini çok sorgulayan, çok yargılayan bir insanım. İzlerken de o gözle bakıp, hatalı tarafları çıkarmaya çalışıyorum. Eleştirel bir gözle izliyorum kendimi, o yüzden de çok tadını çıkaramıyorum. Zaten hiçbir zaman kendime hayran hayran bakmadım” şeklinde konuştu.