Cadde En güzel koku evlat kokusu

En güzel koku evlat kokusu

12.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Rıza Kocaoğlu ve Tuba Ünsal’ın rol aldıkları ‘Dünyanın En Güzel Kokusu’ adlı filmin galasına ünlü isimler akın etti

En güzel koku evlat kokusu

Başrollerinde Rıza Kocaoğlu ve Tuba Ünsal’ın yer aldığı, ‘Dünyanın En Güzel Kokusu’ filminin galası Kanyon’da yapıldı. Geceye oyuncu kadrosunun yanı sıra sanat ve televizyon dünyasının tanınmış isimleri büyük ilgi gösterdi. Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olan sunucu Esra Erol, poz verdikten sonra “Dünyanın en güzel kokusu evlat ve süt kokusudur” derken, geceye Ömer Faruk Sorak ve Cengiz Bozkurt’la katılan Belçim Bilgin’in ilk söylediği şey, “Bana göre dünyanın en güzel kokusu oğlum Rodin” oldu.

Haberin Devamı

Galaya eşi Cansen Yeni’yle katılan Burak Kut, çocuklu çiftlerin ortak sözü, ‘dünyanın en güzel kokusu evlat’ sözüne katıldı. Bergüzal Korel ve Halit Ergenç, “Bize göre en güzel koku Ali’nin kokusu” dedi. Tango dersleri alan çift, “Belki bir yerde bizi görürsünüz” diyerek yeni bir projenin sinyalini verdi.

ÇOCUK HASRETİ ÇEKİYOR

Rıza Kocaoğlu ve Tuba Ünsal’ın başrollerini paylaştıkları ‘Dünyanın En Güzel Kokusu’nun galası Kanyon’da yapıldı. Sanat dünyasının ilgi gösterdiği gecede, “Dünyanın en güzel kokusu, evlat kokusu” diyen konukların aksine, “Bana göre en iyi koku sabun kokusu” diyen Kocaoğlu, herkesi güldürdü. Oyuncu, “Yaş ilerleyince insan evlat hasreti çekiyor” dedi.

En güzel koku evlat kokusu