Stil En sert ve zorlu koşullarda bile dakik…

En sert ve zorlu koşullarda bile dakik…

12.09.2014 - 10:21 | Son Güncellenme:

Casio hem GPS sinyalleri hem de radio dalgaları ile saati ayarlayabilen ilk G-Shock’u lanse ediyor.

En sert ve zorlu koşullarda bile dakik…

Casio, dünyadaki 6 istasyondan gönderilen radio dalgalarını ve GPS sinyallerini algılayarak zamanı ayarlamaya yarayan ilk hibrid zaman ölçümleme sistemini G-Shock GPW-1000 modelinde kullanmaya başladı.

GPW-1000 modeli, Casio teknolojisinin mutlak dakiklik ve dayanıklılığı ön planda tutarak geliştirdiği en yeni modeli. Bu saat emsalsiz ve üstün bir dayanıklılığı, dünyanın ilk hybrid zaman ölçme sistemiyle birleştiriyor. GPW-1000, sık ormanlardan çöllere, açık denizlerden binalarla çevrili iç mekanlara kadar dünyadaki her ortamda, GPS sinyallerini ve zaman ayarlayıcı radio dalgalarını almaya devam ederek mutlak bir dakiklik sağlar.

G-SHOCK GPW-1000, hybrid zaman ölçümleme sistemine bağlanabilmek için yeterli yeri korumak adına, ultra küçük motor kullanıyor. Artan güç tüketimini dengeleyebilmek için, yeni bir düşük güç tüketim sistemine sahip olan GPW-1000, aynı zamanda yüksek performanslı bir güneş pili kullanıyor. Ayrıca seramik GPS anteni ve sinyallere karşı yüksek hassasiyete sahip, darbelere dayanıklı kasa ile saat tamamlanmış oluyor.

Yazarlar