Editörün Seçtikleri En sevilen bitki çayları Lipton'dan

En sevilen bitki çayları Lipton'dan

31.10.2017 - 12:08 | Son Güncellenme:

Lipton; en sevilen bitkileri nazikçe toplayıp kurutarak sunduğu 5 yeni dökme bitki çayı ile çay severleri ve doğal lezzet arayanları sevindiriyor.

En sevilen bitki çayları Liptondan

Lipton; en sevilen bitkileri nazikçe toplayıp kurutarak sunduğu 5 yeni dökme bitki çayı ile çay severleri ve doğal lezzet arayanları sevindiriyor. Ihlamur, Adaçayı, Papatya, Rezene ve kışa özel bitkileri bir araya getiren Kış Karışımı’ndan oluşan 5 farklı lezzetiyle doğayı demliklere taşıyan Lipton, Dökme Bitki Çayları ile mevsiminde toplanan bitkileri tüm doğallığı ve faydaları ile tüketicilerle buluşturuyor. Lipton, merak edenler için de paketlerin arkasında bitkilerin yetiştikleri yerleri ve hikayelerini paylaşıyor.

Haberin Devamı

Çay tutkunlarının vazgeçilmezi Lipton yepyeni 5 ürünü ile doğanın sunduğu mucizevi bitkileri tüm doğallığıyla demliklere taşıyor: Ihlamur, Kış Karışımı, Adaçayı, Papatya ve Rezene Dökme Bitki Çayları! Çiftçilerin mevsiminde nazikçe topladığı bitkilerin en iyilerini seçerek doğal yollarla kurutan Lipton, özenle harmanladığı Ihlamur, Adaçayı, Papatya, Rezene ve Kış Karışımı’nı lezzeti en doğal haliyle tüketmek isteyenlerin beğenisine sunuyor. Doğaldan vazgeçmeyenlerin, kendine ve çevresine iyilik yapmak ve doğanın sunduklarından yararlanmak isteyenlerin günün her saati keyifle tüketebileceği Lipton Dökme Bitki Çayları; ıhlamur, kış karışımı, adaçayı, papatya ve rezene’den oluşan 5 farklı seçeneği ile en sevilen bitkileri çay severlerle buluşturuyor.

Haberin Devamı

En Sevilen Bitkilerin En İyileri Lipton Uzmanlığı ile Raflarda!

Kışa doğanın sunduğu iyiliklerle hazırlanmak isteyenler için Marmara ormanlarından özenle toplanan ıhlamur çiçeklerini içeren Lipton Ihlamur; doğanın sonbaharda sunduğu en güzel hediyelerden zencefil, tarçın, kuşburnu ve diğer bitki ve baharatların muhteşem uyumundan oluşan Lipton Kış Karışımı; hoş kokusuyla hayatımızda yer edinen adaçayı yapraklarının Ege güneşiyle kurutularak çay severlerle buluştuğu Lipton Adaçayı; Yılın her mevsimi açabilen ve uçsuz bucaksız kırlarla özdeşleşen papatyaların en güzellerinden oluşan bir seçki sunan Lipton Papatya ve Akdeniz’de senede bir kez eylül ayında hasadı yapılan rezene tohumlarını deneyimli çiftçilerin ellerinden demliklere taşıyan Lipton Rezene, Lipton uzmanlığı ile raflarda yerini alıyor. İlk kez kullanıcısının eliyle açılacak şekilde paketlenen Lipton Dökme Bitki Çayları gönül rahatlığıyla demleniyor ve fincanlara doluyor.

Bitkilerin hikâyesi de paketlerin arkasında!

En sevilen bitkiler olmalarının yanı sıra tat ve kokularıyla da doğanın tam ortasında hissettiren Lipton Dökme Bitki Çayları, tüketicilerle özel bir bağ kurarak, onlarla demledikleri bitkinin kaynağını da paylaşıyor. Her bitkinin toplanışından fincanlara gelene kadarki yolculuğuna paketlerin arkasında yer veren Lipton, bitki çayı keyfine o bitkinin hikâyesiyle eşlik ediyor.

Yazarlar