Editörün Seçtikleri En tarz gül konseptleri Güldemet’te

En tarz gül konseptleri Güldemet’te

26.04.2017 - 14:31 | Son Güncellenme:

Hayat Gül’ünce Güzel” sloganıyla online çiçek gönderimine farklı bir soluk getiren Güldemet, farklı tarz ve özellik arayanların yeni adresi oldu.

En tarz gül konseptleri Güldemet’te

Her zevke uygun özel kadife, deri ve ahşap sandıklarla istenilen renkte gülleri kombinleyenGüldemet, hediyelere değerli bir form kazandırıyor.
Sevgi ifadesi olarak aşıklar, sevenler, sevilenler birbirlerine gül hediye ederler. Artık“Güldemet” ile birlikte klasik çiçek sunumunun dışına çıkabilirsiniz. Yurt dışından tedarik edilen birinci sınıf Ekvator gülleri ile hazırlanan konseptler özel günler için alternatif arayan kişilerin kurtarıcısı oluyor.

Haberin Devamı

Sevgiyi anlatmak güzeldir, yaşatmak ise unutulmaz

Kadife, deri ve ahşap seçenekleri bulunan sandıklar uzmanlartarafından el emeğiyle özel olarak üretiliyor. Zengin gül rengi seçenekleri ile benzersiz bir alışveriş deneyimi sunan Güldemet, kişiye özel mesajları mühürlü zarf içerisinde sahibine ulaştırıyor. Gizlilik konusunda da tüm özeni gösteren Güldemet’ten gül siparişi verereksevdiklerinin yüzünde içten bir gülümseme yaratmak isteyenler, gül sandıklarının yanına birbirinden şık ve kaliteli hediyeler ekleyebiliyor.

Güllerle sevdiklerinizin gözlerini kamaştırırken, çikolata ile de ona tatlı bir gülümseme hediye edebilirsiniz.


En taze güller ve yüksek kalitede hediyeler, sevdikleriniz için Güldemet tarafından özenle hazırlanıyor, size ise sadece zevkinize uygun sandığı ve güllerin rengini seçmek kalıyor! Özel ekibi ile teslimat gerçekleştiren Güldemet’te, tüm Türkiye’ye ücretsiz kargo fırsatı da var.

Yazarlar