Düzce Enduro Şampiyonları Kaynaşlı'da Belirlendi

Enduro Şampiyonları Kaynaşlı'da Belirlendi

13.11.2016 - 18:26 | Son Güncellenme:

.

Enduro Şampiyonları Kaynaşlıda Belirlendi

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun Türkiye Enduro Şampiyonası son etabı Kaynaşlı’da yapıldı. 10 Kilometre orman etabının da bulunduğu yarışlarda nefesler tutulurken, şampiyonlar Kaynaşlı’da yapılan sezonun son şampiyonası ile belli oldu.
Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun, Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Kaynaşlı Kaymakamlığı ve Kaynaşlı Belediyesi’nin destekleriyle düzenlediği Türkiye Enduro Şampiyonası’nın altıncı ayak yarışı 12-13 Kasım 2016 tarihlerinde Kaynaşlı’da yapıldı. 2016 sezonunda Bodrum, Fethiye, Kemer, Kartepe, Urla ayakları geride kalırken, şampiyonlar Kaynaşlı yarışıyla belli oldu.
Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi’nde yer alan iki adet parkurda 100’den fazla sporcu şampiyonluk için mücadele etti. bin 450 metre uzunluğunda 14 rampadan oluşan motokros ve bin 600 metre 20 figürden oluşan ekstrem test etaplarında endurocular zorlu engelleri aşmaya çalıştı.
Sporcular ayrıca Kaynaşlı’nın ormanlarla kaplı dağları ve vadilerinden oluşan özel ve ara etaplarda doğayla mücadele etti.