Zonguldak Enflasyonla Mücadele Programı'na Destek

Enflasyonla Mücadele Programı'na Destek

17.10.2018 - 15:43 | Son Güncellenme:

.

Enflasyonla Mücadele Programına Destek

ZONGULDAK (AA) - Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından enflasyonla mücadele programı kapsamında başlatılan indirim kampanyasına destek çağrısında bulundu.

Haberin Devamı

ETSO Başkanı Keleş, hizmet binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, tüketici fiyat endeksi içerisinde bulunan 407 ürün ve hizmet içerisinden yıl sonuna kadar satışını yaptığı ürünlerde en az yüzde 10 indirim uygulamak isteyen üyelerin bu program dahilinde enflasyonla mücadele programı kampanyasına katılacağını belirtti.

İndirim uygulayacakları ürün listesi ve görsellerini 22 Ekim'e kadar odaya bildirmeleri halinde firma unvanının TOBB'a bildirilerek ülke çapındaki kampanyaya katılan firmalar listesinde yer alacağını anlatan Keleş, "Biz de Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm oda üyelerimizin desteğini ve bu kampanyaya katılımlarını bekliyoruz. İnanıyorum ki Ereğli olarak gereken fedakarlığı gösterip ülkemiz ve milletimiz için başlatılan bu iktisadi mücadelede ön cephede yer alacağız." diye konuştu.