Osmaniye Engelli Bireyleri Tekerlekli Sandalye İle Mutlu Ettiler

Engelli Bireyleri Tekerlekli Sandalye İle Mutlu Ettiler

17.12.2016 - 11:59 | Son Güncellenme:

.

Engelli Bireyleri Tekerlekli Sandalye İle Mutlu Ettiler

Osmaniye Engelliler Platformu ve Osmaniye Ülkücü İşçiler Derneği ortak bir projeye imza atarak iki engelliye tekerlekli sandalye hediye etti.
Maganda kurşunuyla engelli yaşama mahkum edilen Ahmet Fidansoy ve akraba evliliği sonucu kemik erimesi hastalığına yakalanan Maruf Özkan tekerlekli sandalyelerine kavuştu.
Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Murat Kumcu, dernek yönetimi ve Engelliler Platformu olarak engelli bireylere bir nebze umut olmak için 2 kişiye tekerlekli sandalye hediye ettiklerini belirtti. Kumcu, “Sorumluluk bilinci içinde Ülkücü İşçiler Derneği olarak engelli kardeşlerimizin, hayatın her alanında hak ettikleri seviyelerde bulunmaları için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Engelliler Platformu Başkanı Mimar Haydar Aktürk ise, "Hepimizin birer engelli adayı olduğunu unutmamamız gerekiyor ve hayata bakışımızda bu yönde olmalıdır" diye konuştu.
Her iki engelli vatandaşın evinde gerçekleştirilen ziyarette de engellilere devlet tarafından yapılan yardımlar konusunda bilgiler verildi.