Cadde Engelli dansçılarla dans etti

Engelli dansçılarla dans etti

08.03.2017 - 10:19 | Son Güncellenme:

Sanat Danışmanlığı’nı Tan Sağtürk’ün üstlendiği, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin (TOFD) Dans Projesi 'Rüya ve Maskeler',  6 Mart 2017 Pazartesi günü Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde sahnelendi. Engelli ve engelsiz toplam 12 dansçıdan oluşan dans topluluğuna Ebru Şallı da dansıyla eşlik etti.

Engelli dansçılarla dans etti

Okan Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun (SHMYO) ev sahipliği yaptığı etkinlikte, SHMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Onur Yarar etkinliğin amacını, "Tüm öğrencilerimiz adına sponsorlarımızla birlikte TOFD’nin rehabilitasyon merkezine bağışta bulunuyoruz. Bugün yapılan bu etkinliğin geliri kimsesi olmayan, bakıma yoksun omurilik felçli arkadaşların ikamet ettiği Beylikdüzü’ndeki bakım merkezine gidiyor" sözleriyle açıkladı.

Haberin Devamı

Gösterinin ardından TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş, Ebru Şallı’ya teşekkür ederek, "Oğlu Beren’in doğum günü olduğu halde bizimle bugün bu sahnede dans eden Ebru Şallı’ya müteşekkiriz” dedi.

Ebru Şallı ise "Uzun süredir TOFD’ye destek veriyorum. Her hafta birlikte pilates ve nefes çalışmaları yapıyoruz. Uzun yıllardır sahnedeyim ama onlarla birlikte dans ettiğimde olduğu kadar heyecanlanmıyorum açıkçası. Okan Üniversitesi’nin enerji dolu, gözlerinin içi gülen öğretim üyelerine ve öğrencilerine bizi ağırladıkları için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.