Ordu ENGELLİLERİ VE ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİLER

ENGELLİLERİ VE ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİLER

22.07.2014 - 12:01 | Son Güncellenme:

.

ENGELLİLERİ VE ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİLER

Türk Kadınlar Birliği Ünye Şubesi hayırseverlerin yardımıyla 30 çocuğu giydirerek, şimdiden bayram sevinci yaşattı.
Türk Kadınlar Birliği Ünye Şubesi Ramazan ayında ihtiyaç sahibi insanları sevindirmeye devam ediyor. Gıda yardımının ardından İstanbul Büyükçekmece Engelliler Derneği’ne giysi kolilerini ulaştırdı. Dernek ayrıca, çocukları da unutmayarak, bayram öncesi çocukları sevindirdi.
Türk Kadınlar Birliği Ünye Şubesi Başkanı Ecz. Neşe Tiyaloğlu, “Ramazan ayında dernek yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çalışmalarımızı aralıksız devam ettirdik. Gıda yardımımızın ardından ellerimiz birleşti, hem engellilere, hem de çocuklarımıza uzandı. Yardımsever üyelerimiz, engelli kardeşlerimize de destek vererek, giysi, oyuncak, ayakkabı, çanta ve hasta bezlerini İstanbul Büyükçekmece Engelliler Derneği’ne ulaştırdı. Küçük kardeşlerimizi de unutmayan hayırsever üyelerimiz, bayramda mutlu yüzler görmek istediler ve 30 çocuğu giydirdiler. Yönetim olarak, hem engellileri, hem de çocukları sevindiren tüm üye ve gönüllülere teşekkür ederiz. Tüm İslam aleminin Ramazan bayramını kutlar, sağlık ve huzur içinde bir bayram geçirilmesini temenni ederiz.”dedi.
Filistin’de işlenen insanlık suçuna, hak, hukuk ve özgürlük kavramlarının ayaklar altına alındığı acı bir insanlık dramına üzüntüyle tanıklık ettiklerini ifade eden Tiyaloğlu," Özellikle, sivil halkın, kadın ve çocukların katledilmesini şiddetle kınıyor, İsrail’in bu zulmü biran önce sonlandırmasını diliyoruz.” diye konuştu.