Cadde Engin Altan 'Diriliş' ile zirvede

Engin Altan 'Diriliş' ile zirvede

25.11.2016 - 09:21 | Son Güncellenme:

TRT’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, sosyal medyada 16 bin kişinin oyu ile ‘En Başarılı Erkek Oyuncu’ seçildi.

Engin Altan Diriliş ile zirvede

Türkiye’nin en çok oy kullanılan sosyal anket platformu ‘poltio.com’ izleyicinin dizilere bakışını inceledi. Ankete göre, bu sezon en başarılı erkek oyuncu Engin Altan Düzyatan, en başarılı kadın oyuncu Burçin Terzioğlu oldu. Bu sezonun en başarılı erkek dizi oyuncusunun seçildiği ankette 15 bin 332 kişinin yüzde 27’si ‘Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Engin Altan

Haberin Devamı

Düzyatan’ı seçti. Düzayatan’ı yüzde 26 ile ‘İçerde’ dizisinin başrolündeki Çağatay Ulusoy takip etti. Kıvanç Tatlıtuğ ve Halit Ergenç, yüzde 9 oy oranıyla üçüncü sıraya oturdu.

REYTİNGLERDE BİRİNCİ
Geçen hafta reyting patlaması yapan ‘Diriliş Ertuğrul’, önceki akşam yayınlanan bölümüyle zirveyi kimseye kaptırmadı. Dizi, 10.83 reytingle yine birinci oldu. ‘Bu sezonun en başarılı kadın oyuncusu’ anketinde ise Burçin Terzioğlu ilk sırada yer aldı. ‘Poyraz Karayel’in başarılı oyuncusu Terzioğlu’nu Bergüzar Korel ve Elçin Sangu izledi. Yaklaşık 5 bin 600 kişinin katıldığı “Bu sezon televizyon dizilerinde en çok birbirine yakıştırdığınız çift hangisi?” anketinde Elçin Sangu ve Barış Arduç en çok yakışan çift oldu.