Mersin ERDEMLİ’DE KİCK BOKS ŞAMPİYONLAR GECESİ

ERDEMLİ’DE KİCK BOKS ŞAMPİYONLAR GECESİ

18.08.2014 - 11:46 | Son Güncellenme:

.

ERDEMLİ’DE KİCK BOKS ŞAMPİYONLAR GECESİ

Mersin’in Erdemli ilçesinde düzenlenen kick boks şampiyonlar gecesi büyük ilgi gördü. 8 Türk ve 8 yabancı sporcunun katıldığı müsabakalarda sporcular şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele etti.
Erdemli sahil bandında düzenlenen müsabakalarda 8 ayrı maç düzenlendi. 3’er dakikalık 3 raunddan oluşan maçlara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Ünlü spor sunucusu Mustafa Özben’in sunumuyla da renklenen gecede müsabakaya katılan tüm sporculara madalya verildi.
Belediye olarak tüm spor dallarını desteklediklerini belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Bu tür etkinlikler gençlerimizi uyuşturucu, kumar gibi kötü alışkanlıklardan korumaktadır. Çocuklarımızı zararlı çevrelerden bu şekilde koruyacağımıza inanıyoruz. Bu yüzden de hangi türü olursa olsun Erdemli Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu her zaman destekliyoruz" dedi.
Gecede 8 ayrı kategoride düzenlenen maçlarda Funda Diken, Ünal Alkayış, İsmail Uzunur, Serhan Değirmenci, Ali Takloo, Abdurrahman Özgül, Yaya Faty, Yasin Erdemli şampiyon oldu.