Mersin Erdemli Kırsalında Sera Yolları Açılıyor

Erdemli Kırsalında Sera Yolları Açılıyor

22.02.2018 - 13:54 | Son Güncellenme:

.

Erdemli Kırsalında Sera Yolları Açılıyor

Erdemli Belediyesi’nce, kırsal mahallelerdeki çiftçilerin talepleri üzerine seralara ulaşım için yol yapım çalışmaları sürüyor.
Erdemli’nin uzun yıllardan bu yana çözümsüz kalmış sorunlarının tamamına neşter vuran Erdemli Belediyesi ekipleri, Koyuncu Mahallesi’nde çiftçilikle uğraşan vatandaşların talepleri doğrultusunda sera yollarının yapımı için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Hiçbir fedakarlıktan kaçmadan büyük bir gayretle çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Biz Erdemli’nin hem bu günü hem de geleceği için çalışıyoruz. Çiftçilerimizin geleceği için çalışmak memleketin geleceği için çalışmaktır. Onların isteklerine ve taleplerine kayıtsız kalamazdık. Tarlalarına güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşmaları için ekiplerimiz gerekli çalışma programını belirledi. İnşallah kısa zaman sonra yollarının asfaltlanması tamamlanmış olacak. Erdemli’nin her mahallesinde belediye ekiplerinin vatandaşın rahatı için gece- gündüz demeden çalışmalarını devam ettiriyor. Verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız. Vatandaşlarımız bize güvensin" dedi.