Gündem Erdi Ünver kimdir? (Survivor yarışmacısı)

Erdi Ünver kimdir? (Survivor yarışmacısı)

13.02.2017 - 15:51 | Son Güncellenme:

Survivor 2017 kadrosunda yer alan Erdi Ünver hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik. Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor yarışmasında Erdi Ünver, Gönüllüler takımında mücadele ediyor. Dünyanın en zorlu yarışması olarak gösterilen Survivor'a yarışmacı olarak katılan Erdi Ünver kimdir? İşte hayatı ve kariyeri hakkında detaylar...

Erdi Ünver kimdir (Survivor yarışmacısı)

Erdi Ünver yarışmalarda gösterdiği performanstan çok yarışmacılar ile yaşadığı diyaloglarla ile gündeme geliyor. Adada kendini lider olarak gören Erdi Ünver bu hafta'da eleme listesinde yer alan isim olarak öne çıkıyor. Peki Erdi Ünver bu hafta elenecek mi?

Haberin Devamı

"BOYU KADAR ÇOCUĞUM VAR"

Ünlüler adına mücadele eden Sema, rakip takımın olay isimlerinden Erdi'nin moralini bozmak için sarfettiği sözler üzerine sinirlerine hakim olamadı. Milli sporcu, "Ben psikolojik baskıya alışığım" sözlerine karşılık, "Biz şimdiye kadar oradan kimseye laf etmedik. Benim onun boyu kadar çocuğum var" yanıtını verdi.

Başarılı yarışmacı Sema Apak'ın, 'Survivor 2017'de ilk defa üst üste iki oyun kaybetmesi dikkati çekti.

ERDİ ÜNVER KİMDİR?

Göz6 yarışmasıyla tanınan ve yarışmanın şampiyonu olarak Survivor biletini alan Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver, Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır.

Haberin Devamı

Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanınmladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyor.