Gündem Erdi Ünver kimdir? (Survivor gönüllüler)

Erdi Ünver kimdir? (Survivor gönüllüler)

20.02.2017 - 14:48 | Son Güncellenme:

Survivor gönüllüler takımının en çarpıcı isimleri arasında yer alan Erdi Ünver yarışmalarda ki performansının dışında adada ki arkadaşları ile yaşadığı diyaloglarla öne çıkıyor. Kendine has karakteri ile adada en fazla Sadin Bakır ile anlaşan Erdi Ünver son olarak Gökhan ile yaşadığı diyalog ile öne çıkmıştı. Peki Erdi Ünver kimdir?

Erdi Ünver kimdir (Survivor gönüllüler)

Survivor gönüllüler takımında yer alan Erdi Ünver Göz6 yarışmasında Türkiye'ye kendini tanıtmıştı. Kendine has iletişim tarzı ile Survivor başladığı günden bu yana ön plana çıkan Erdi Ünver yarışmalarda bür türlü istediği ritmi yakalayamadı. Survivor adasında girdiği diyaloglarla gündeme gelen Erdi Ünver bugüne kadar, Fatih Hürkan, Elif Şadoğlu, Gökhan Gözükan gibi birçok isimle yaşadığı tartışma ile ön plana çıktı. Peki Erdi Ünver kimdir?

Haberin Devamı

ERDİ ÜNVER KİMDİR?

Göz6 yarışmasıyla tanınan ve yarışmanın şampiyonu olarak Survivor biletini alan Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver, Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır.

Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanınmladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyor.

Erdi Ünver kimdir (Survivor gönüllüler)

Yazarlar