Siyaset Erdoğan'a 18 yıl sonra teşekkür ettiler

Erdoğan'a 18 yıl sonra teşekkür ettiler

11.03.2017 - 13:34 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Çekmeköy Taşdelen Meydanı'nda yapacağı toplu açılış töreni öncesi anlamlı bir pankart asıldı. Taşdelenliler Erdoğan'ın 18 yıl önce ilçelerine yaptığı yardımları unutmamıştı.

Erdoğana 18 yıl sonra teşekkür ettiler

İşte o pankartın hikayesi

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan stanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde şiir okuduğu gerekçesiyle Pınarhisar Cezaevi'nde yatarken ziyaretçileri arasında Taşdelen'in belde belediye yöneticileri ve başkanı da vardı.

Taşdelenlilerin ziyaretinden memnun olan Erdoğan 'Bir isteğiniz var mı?' deyince talepler peş peşe geldi. Taşdelenliler, "Efendim asfaltı, suyu yok. Halk bidonlarla çamurlar içerisinde evlerine su taşıyor" şeklinde konuştu.

Erdoğan, bu sorunları o dönemin İSKİ Genel Müdürü Veysel Eroğlu'na ve başkan yardımcılarına iletti. Erdoğan'ın verdiği talimatla Taşdelen'in tüm yolları asfalt olurken, su sorunu da kökten çözüldü. Vatandaşa verilen günlük 20 bin ücretsiz ekmeğin de 40 bine çıkarılmasını sağladı.

Haberin Devamı

Erdoğan'ın 18 yıl önceki yardımlarını unutmayan Taşdelenliler vefalarını ilçenin merkezinde bulunan Turgut Özal Bulvarı'ndaki bir binaya 15x10 metre büyüklüğünde bir pankart asarak vefalarını gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için, "Sayın Cumhurbaşkanımız, 1999 yılında Pınarhisar Cezaevinden bir talimatınızla beldemizi susuz, asfaltsız hatta ekmeksiz bırakmadınız. Allah milletimizi sensiz seni de milletinsiz bırakmasın, Taşdelenliler..." yazılı pankartı açtılar.