Ege Erdoğan, Denizli’de 47 tesisi açacak

Erdoğan, Denizli’de 47 tesisi açacak

23.03.2017 - 04:43 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yarın Denizli Delikliçınar Meydanı’nda Büyükşehir Belediyesi’nin 700 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği 47 tesisin açılışını gerçekleştirecek

Erdoğan, Denizli’de 47 tesisi açacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Denizli’ye 25. resmi ziyaretini yapacak. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda saat 14.00’teki toplu açılış törenine katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yaptığı 700 milyon lira tutarındaki 47 tesisinin açılışını yapacak. Hizmet vermeye başlayan ancak resmi açılışı yapılmayan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, Bozburun Çevreyolu Bağlantısı, Şehit Er Doğan Acar Yaya Üst Geçidi, Denizli-Ankara Yolundaki yeni köprülü kavşak ve Müfide Tekinada Kavşağı’nın da açılışları yapılacak.

Haberin Devamı

Sarayköy İlçe Garajı, Kayıhan Kapalı Pazaryeri Üstüne Fotovoltaik Güneş Enerjisi Santrali, Kızılcabölük Spor Tesisleri, Kale, Çameli, Sarayköy ve Tavas İtfaiye Hizmet Binaları, Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, Siteler Mehmetçik, Muratdede, İlbade, Akkonak ve Karaman olmak üzere 10 mahallede tamamlanan scada ve altyapı sistemi, Kelleci Sosyal Tesisi, Gümüşsuyu Sosyal Tesisi ve Paşaderesi Parkı’nın açılışları yapılacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, halkı 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na beklediklerini söyledi.