Siyaset Erdoğan’ın makam aracı önünde izdiham

Erdoğan’ın makam aracı önünde izdiham

17.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün öğlene kadar dinlendiği baba ocağında daha sonra kendi adını taşıyan üniversitenin lojman inşaatında incelemelerde bulundu.

Erdoğan’ın makam aracı önünde izdiham

Burada iki saate yakın kalan Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’ndan Rize Şehiriçi Dereleri Taşkın Eylem Planı ve Taşlıdere Taşkın Koruma çalışmaları hakkında bilgi aldı. Toplantıya Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve yetkililer katıldı. Şantiye önünde bekleyen hemşehrileri Erdoğan’a çıkışta sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan, şantiye çıkışında makam otomobilini durdurarak, yaşlı bir hemşehrisiyle sohbet etti.

Konvoy ilerlerken bir kadın Erdoğan’ın makam aracının önünde yere düştü. Korumaların kadını kaldırarak yol kenarında alması sonrasında konvoy yoluna devam etti. Erdoğan, daha sonra teyzesi Meliha Er’in Aktepe Köyü’ndeki mezarını ziyaret etti. Erdoğan, Güneysu’daki akrabalarını da ziyaret etti.

İki gün kaldığı memleketinde Erdoğan için yoğun güvenlik önlemi alındı. Erdoğan, güvenlik nedeniyle ikiz makam aracı kullandı. Polis helikopteri de bölgede konvoy geçerken sürekli uçuş yaptı. Erdoğan’ı görmek isteyen hemşehrilerinin yola çıkması nedeniyle konvoy geçerken izdihamlar da yaşandı.

Haberin Devamı

‘BYLOCK’ YARDIMI İSTEDİ

Erdoğan, Güneysu’dan ayrılırken makam aracını durdurarak hemşehrileriyle sohbet etti. Bu sırada bir kadın makam aracının yanına yaklaşarak telefonunda Bylock bulunduğu için eşinin açığa alındığını söyleyerek Erdoğan’dan yardım istedi. Erdoğan da açığa alınan kişinin ismini alarak konuyla ilgili inceleme yapılması talimatı verdi. (MUHAMMET KAÇAR DHA)