Siyaset Erdoğan, Kandil hakkında bilgi verdi: 35 teröristi orada bitirdik

Erdoğan, Kandil hakkında bilgi verdi: 35 teröristi orada bitirdik

22.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün partisinin Kahramanmaraş ve Gaziantep mitinglerinde vatandaşlara seslendi.

Erdoğan, Kandil hakkında bilgi verdi: 35 teröristi orada bitirdik

Erdoğan, özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

MEYDANDA AŞK VAR: Şimdi birileri bu alana photoshop diyecekler. Bindirilmiş kıtalar diyerek aşağılamaya çalışacaklar. Maraş’ın bu muhabbetini, heyecanını görmezden gelecekler. Bu meydanda aşk var aşk! 24 Haziran’ın müjdesi var.

OYUNA GELMEYELİM: CHP’ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum, icraat mı laf mı istiyoruz? Biz icraat söylüyoruz onlar laf ola beri gele ile karşınıza geliyorlar. Bu oyunlara gelmeyelim. Bunların işi gücü yalan. Bay Muharrem ile ilgili çıkanları duyuyorsunuz değil mi? Dershane işletmiş sigorta primini çalışanların ödememiş. Bu adamlara bu ülke teslim edilebilir mi?

NASIL ELİNİZ UZANACAK?: Aday oluyor ilk ziyaret ettiği yer Edirne’de terör örgütünün arkasında olduğu kişiyi ziyaret ediyor, hale bak! CHP’ye gönül verenler; Allah aşkına bu terör örgütüyle el ele olan bir kişiyi ziyaret eden adayınıza eliniz nasıl oy verecek, nasıl eliniz uzanacak? Bu konuda Ankara’dan İstanbul’a sözde adalet yürüyüşü yapan Bay Kemal ile terör örgütü yandaşları nasıl bir kenara koyacaksınız?

Haberin Devamı

20 uçakla vurduk: Bunların terörle mücadele konusunda bir kelamlarına, FETÖ, PKK ile ilgili açıklama duydunuz mu? Bize ‘Afrin’e girmeyin’ diyor. Şuraya buraya girmeyin. İleri gitti Bay Muharrem ‘Kandil’e gidemez’ dedi. Biz Kandil’i vurduk. 20 uçakla 10 önemli noktasını vurduk. İkinci operasyonda bunların liderler toplantısını yakaladık. O toplantıda da 35 önemli ismi orada bitirdik. Sizin gibi Amerika’dan gelecek telefonları beklemiyoruz. Karar verince adımı atarız. Şimdi Menbiç’i terör örgütünden boşaltılıyor. Şimdi bizim zırhlı taşıyıcılarımız var. Türk bayrağı ile oradalar. Oraya asıl sahiplerini getiriyorlar. Araplar Menbiç’e giriyor.

TOPU TACA ATTIN: Bay Muharrem konu terör olunca ya topu taca attın ya da örgütün dili ile konuştun. Senin yok dediğin teröristleri toplantı halinde bulduk, çoğu üst düzey 35 teröristi bir gecede etkisiz hale getirdik. Sen terörü kapısından ayrılmadığın Edirne’de provokatörü yargıdan kaçırarak mı çözeceksin? Terör sorununu Suriye kuzeyini bölücü örgüte bırakarak mı çözüme kavuşturacaksın? Benim paşama kalkıp da ‘apoletlerini sökeceğim’ diyerek mi bunu çözeceksin? Senin moralin bozulsa ne yazar bozulmasa ne yazar sen asıl Mehmetçiğin moralini bozuyorsun.

Haberin Devamı

RÜŞVETİ GEL AL: Sen terörü beraber miting ve oy pazarlığı yaptığın bölücü örgütün siyasi uzantılarına koltuk vererek mi çözeceksin. İşte açıklama; hanımefendiyi ve Temel efendiyi yardımcısı olarak yanına alacakmış. Rüşveti gel al! Destekleri verirseniz size iki koltuk veririm ha!

‘Dükkan bile emanet edilmez’

Erdoğan şunları kaydetti: “Devlet yönetmek basiret ister. Devlet yönetmek; gerektiğinde kefeni giyip milletin önüne düşecek cesaret ister. Darbe şakşakçılarından, tankların arasından sıvışanlardan; bölücü örgüte şirinlik yapanlardan, FETÖ’cülere 40 takla atanlardan devlet adamı olmaz. Emekçilerinin hakkına el uzatan haramzadelere bırakın devleti dükkan bile emanet edilmez. 40 yıldır siyasetin içindeyiz. Önümüzdeki 5 yıl süresince milletine hizmet için daha çok koşan koşturan bir Erdoğan göreceksiniz. Türkiye’yi bölgesinde en güzel temsil eden, kadrosu ile; aziz milletin hakkını hukukunu her yerde savunan bir Erdoğan göreceksiniz.”