Ankara ERDOĞAN: “KİMSE BU VATAN TOPRAKLARI ÜZERİNDE AMELİYAT YAPAMAZ, OPERASYON YAPAMAZ”

ERDOĞAN: “KİMSE BU VATAN TOPRAKLARI ÜZERİNDE AMELİYAT YAPAMAZ, OPERASYON YAPAMAZ”

26.05.2015 - 21:51 | Son Güncellenme:

.

ERDOĞAN: “KİMSE BU VATAN TOPRAKLARI ÜZERİNDE AMELİYAT YAPAMAZ, OPERASYON YAPAMAZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kimse bu vatan toprakları üzerinde ameliyat yapamaz, operasyon yapamaz. Karşısında bizi bulur. Silahlı kuvvetlerimizi, emniyet teşkilatımızı bulur. Hepsinden öte milletimizi bulur. Herkes haddini bilecek” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Hacı Bayram Cami çevre düzenlemesi ve kitapçılar çarşısı açılışına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışta yaptığı konuşmada, “Kimse bu vatan toprakları üzerinde ameliyat yapamaz, operasyon yapamaz. Karşısında bizi bulur. Silahlı kuvvetlerimizi, emniyet teşkilatımızı bulur. Hepsinden öte milletimizi bulur. Herkes haddini bilecek. Şimdi çıkmış bir paralel devlet. Ne günlere kaldık. Şimdi Pensilvanya’da yaşıyor. Ne diye Pensilvanya’ya kaçtın da Medine’ye Mekke’ye kaçmadın? Pensilvanya’da ne işin var? Şimdi arkasında imamlar da kaçıyor. İmam mihrabı bırakıp da kaçar mı? İnlerine gireceğiz diyordum. İşte şimdi inlerine girdik. Şimdi kaçıyorlar hepsi. Bu tuzakta olanların hepsi kaçıyor. Ama bunlar milleti parçaladılar, ümmeti parçaladılar. Açıklamalar yapıyorlar, bu ülkede terör örgütüyle nasıl beraber olacaklar, diğerleriyle nasıl beraber olacaklar. Bunların açıklamasını yapıyorlar. 7 Haziran, bunlara da ders vermenizin inşallah şafak vakti olacaktır” dedi.
"ZATEN BU SÖYLEDİKLERİNDE ÖTV YOK Kİ"
Her şeyin bir hukuk süreci içerisinde yürüdüğünü vurgulayan Erdoğan, “Bunları bileceğiz, duygusal olmayacağız ve Sayın Bahçeli yine bir şey söylüyor, çok enteresan; ‘Gübre, ilaç, tohum, yem ve fidede ÖTV’yi kaldıracağım.’ Başbakan olduğum için o dönemleri yaşadım, biliyorum. Zaten bu söylediklerinde ÖTV yok ki. İnanın bunlar hayatı yaşamıyorlar. Aynı şekilde Kılıçdaroğlu, ‘Sen, 3. havalimanını yapanlara mazotu KDV ve ÖTV’siz veriyorsun’ diyor. Koskoca bir yalan. Adamlar KDV’yi de ÖTV’yi de ödüyorlar. Belgelerini zaten arkadaşlarım açıkladılar. Ama yine dönemimde yapıldığı için konuyu biliyorum, hepsini ödüyorlar. CHP’nin Niğde adayı çıkıyor diyor ki; ‘Üniversite öğrencilerinin harçlarını kaldıracağız. Üniversite öğrencilere harçları Başbakanlığım dönemimde kaldırdık zaten. Hayatları bunların yalan üzerine kurulu yalan” diye konuştu.
“HACI BAYRAM MEYDANINI GÖRMEYEN TÜRKİYE’Yİ GÖREMEZ”
Erdoğan, IMF’ye 23,5 milyar borç ödendiğini Merkez Bankası’nın rezervinin 27,5 milyar dolardan 122 milyar dolara çıktığını belirterek, “Şimdi Hacı Bayram meydanını görmeyen Türkiye’yi göremez. Üstad Necip Fazıl, Köroğlu için ne diyor biliyor musunuz? ‘Dağların ardında kalınca çile, Köroğlu yeniden gelmişti dile. Ak saçlı anadan geçilse bile, dağlardan geçilmez’ derdi Köroğlu. Bizler de pek çok şeyden vazgeçebiliriz ama tarihin ve ecdadın bize tevdi ettiği emanetten vazgeçmeyiz. Bunu herkes böyle bilsin” ifadelerini kullandı.